W
wieczny_smutek
ja wrzucam zawsze dużo płatków śniadaniowych, mleko w proszku i dużo słodyczy, herbatę granulowaną
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wieczny_smutek napisał:Forg ja chciałam dobrze, chciałam napisać co można włożyć do paczki.
usazz napisał:Skoro w watku o paczkach nie mozna napisac o tym co do niech wlozyc
zalamana192837 napisał:co byscie dali na paczke zywnosciowa. Mam dopiero 2 kg a nie mam pomyslow co jeszcze zrobic;(( praktycznie same slodyczke kupilam, no i gorace kubki, bo jeszcze kupic.?? piszcie;(( bo do srody musze zrobic paczke i zawiesc mojej przyszlej tesciowej
Laura-a napisał:gorące kubki moga nie przejsc ( bynajmniej u nas tak jest), natomiast słodycze, słonecznik łuskany, fasola jaś, makaron, ciecierzyca, kotlety schabowe, mieso pieczone, kawa, herbata, platki owsiane, musli, platki sniadaniowe z tego sie napewno tam uciesza
robie paczki bardzo często i zawsze to przechodzi.
zerosix napisał:bo te z kantyny można robić na każdym widzeniu
ewcia1111 napisał:ja nie moge jeszcze chodzic na widzenia ale jak jego mama byla to musiala zabrac to czego on nie zjadl. wiec musze poprosic o zgode na bramie na zakup tytoniu? czy jak to zrobic? jutro ide na pierwsze widzenie wiec prosze o pomoc