Paczki

• Autor wątku Autor wątku mala987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Mojemu A jego matka wysyłała pomidory, ale co ZK to inaczej.

Ja zanosiłam owoce w paczce i bez problemu weszły tylko sprawdzali je ściskając czy nic nie jest wstrzyknięte do środka (tzn alkohol itp):)

Od stycznia tego roku nie można przekazywać skazanym owoców cytrusowych ze względu na częste wykorzystywanie ich do wiadomych względów.

z jakich wzgledów bo ja podawałam bez problemów pomarancze i cytryny??????????

BANDZIOR' napisał:
Od stycznia tego roku nie można przekazywać skazanym owoców cytrusowych ze względu na częste wykorzystywanie ich do wiadomych względów.
forg napisał:
Nie jest to prawdą.
Nie jest to prawdą, bo nie dotyczy wszystkich jednostek, ale faktycznie część jednostek wprowadziła ten zakaz od stycznia.

BANDZIOR' napisał:

To chyba nie w każdym zk tak jest. Ja w czwartek wysłałam paczkę żywnościową, były tam cytryny i przyjęli wczoraj :)

kassia1980 napisał:
z jakich wzgledów bo ja podawałam bez problemów pomarancze i cytryny??????????

Rodziny skazanych lub znajomi faszerują cytrusy różnymi rzeczami :D

Ja dzisiaj zostawiłam paczkę odzieżowo-higieniczną. przy niektórych rzeczach na talonie mialam wyraźnie napisane 1 szt, natomiast przy innych już nie, i tak gdy były skarpetki czy majtki to większa ilośc przeszła, ale do butów już były pretensje, aczkolwiek zostały przyjęte. Pan powiedział ze zobaczymy co na to magazynier. Czy to oznacza, że jeszcze może jakas rzecz wrocic ?

chiflada napisał:
... ale do butów już były pretensje, aczkolwiek zostały przyjęte. Pan powiedział ze zobaczymy co na to magazynier. Czy to oznacza, że jeszcze może jakas rzecz wrocic ?
Wrócić to już raczej nic nie wróci, ale mogą nie wydać którychś z tych butów osadzonemu tylko dać je do magazynu i np. będzie mógł je odebrać jak się pogoda zmieni - jeśli te buty to np. letnie:) albo jak zniszczy mu się obecne obuwie to wtedy mu je wydadzą...

isa przeczytaj wątek, bo gdzieś tu czytałam, że w niektórych ZK talony maja termin ważności.
Choć ja osobiście się z tym nigdy nie spotkałam

isa23 napisał:
mam pytanie czy talon odziezowo higieniczny ma termin??

tak mają termin np w AŚ Bielsko Biała jest to 1 miesiąc ale pewnie co ZK czy AŚ różnią sie terminami

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót