A
Akte
Usazz, chyba musisz dopytać w swoim ZK, bo np. w moim to nie można owoców cytrusowych
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
BANDZIOR' napisał:Od stycznia tego roku nie można przekazywać skazanym owoców cytrusowych
BANDZIOR' napisał:Od stycznia tego roku nie można przekazywać skazanym owoców cytrusowych ze względu na częste wykorzystywanie ich do wiadomych względów.
Nie jest to prawdą, bo nie dotyczy wszystkich jednostek, ale faktycznie część jednostek wprowadziła ten zakaz od stycznia.forg napisał:Nie jest to prawdą.
BANDZIOR' napisał:Od stycznia tego roku nie można przekazywać skazanym owoców cytrusowych ze względu na częste wykorzystywanie ich do wiadomych względów.
kassia1980 napisał:z jakich wzgledów bo ja podawałam bez problemów pomarancze i cytryny??????????
Wrócić to już raczej nic nie wróci, ale mogą nie wydać którychś z tych butów osadzonemu tylko dać je do magazynu i np. będzie mógł je odebrać jak się pogoda zmieni - jeśli te buty to np. letniechiflada napisał:... ale do butów już były pretensje, aczkolwiek zostały przyjęte. Pan powiedział ze zobaczymy co na to magazynier. Czy to oznacza, że jeszcze może jakas rzecz wrocic ?
isa23 napisał:mam pytanie czy talon odziezowo higieniczny ma termin??