S
sylwia13256
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 69
Może mi ktoś napisać co można włażyć w paczke żywnościową wysyłaną do zk a koszalinie???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sylwia13256 napisał:Może mi ktoś napisać co można włażyć w paczke żywnościową wysyłaną do zk a koszalinie???
Sylwia może nikt nie zagląda, bo nikt nie zadaje tam pytań więc na wszelki wypadek zapytaj tam o to.sylwia13256 napisał:Tam już od dawna nikt nie zaglądaMyślałam że czegoś tu się dowiem ale chyba się myliłam
sylwia13256 napisał:Może mi ktoś napisać co można włażyć w paczke żywnościową wysyłaną do zk a koszalinie???
endorfinalna napisał:W przypadku posiadania obu talonów tj. żywnościowego i h-o-t warto wysłać jedną dużą paczkę, wtedy swobodnie można przekroczyć ograniczenie wagowe paczki żywnościowej.
endorfinalna napisał:W przypadku posiadania obu talonów tj. żywnościowego i h-o-t warto wysłać jedną dużą paczkę, wtedy swobodnie można przekroczyć ograniczenie wagowe paczki żywnościowej.
![]()
izuniaem napisał:wieczny smutku tak jak piszesz jest to nagroda
onyxa1 najlepiej pytaj o wszystko w wątku o Włocławku tam uzyskasz informacje o konkretnym zk
wieczny_smutek napisał:Tak Izunia nagroda, albo jakiś chłopak wychodzi niebawem na wolność i M. bierze na jego konto paczkę. Mój niedobrzelec ma hipoglikemię i musi jeść dużo słodyczy, bo jak mu spadnie poziom cukru we krwi, to może być nieciekawie.