D
dioxhifi
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 86
@stalewiak
Czyli widzę, że do przodu, tak?
Czyli widzę, że do przodu, tak?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czesio 13 napisał:Co pan zaleca w takiej sprawie , jeśli można liczyć na jakąś pomoc
elosiwek napisał:czesc, mam 17 lat, a ze zblizaja sie walentylki i chcialem cos kupic dla swojej dziewczyny wiec postanowailem sprzedac przedmiot z gry (Counter-Strike: Global Offensive) , wystawilem go na stronie csgolounge.com, po chwili odezwal sie do mnie na steam jeden z graczy, powiedzial ze mozemy to zrobic przez paypal , wplaci mi pierwszy pieniadze, a nastepnie dam mu przedmiot na wymienie na poprzez steam, ucieszylem sie ze to przebieglo tak latwo i po mojej mysli, odrazy zlecilem wplate na rachunek bankowy, jednak moja uciecha nie trwala dlugo, gdyz kupujacy postanowil o zwrot pieniedzy i mu sie to udalo, aktualnie mam saldo ujemne i musze zaplacic ~880zl, ale jest maly problem bo juz zakupilem za te pieniadze przezent dla swojej wybranki, prosze was o pomoc w tej sprawie, co mam teraz zrobic ?