P
powroo
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
Witam. W roku 2013, w czerwcu zarejstrowałem się w Urzędzie Pracy. W sierpniu znalazłem sam pracę. Na okres 5 dni była to umowa zlecenie. Jednak nie świadom tego, że trzeba było powiadomić Urzad Pracy o tym, że podjąłem prace chodziłem dalej się "podpisywać"... Urząd Pracy nic nie wiedział, że pracowałem kiedykolwiek podczas bycia bezrobotnym. No i chodziłem na te podpisy, aż w końcu zaoferowano mi 5-miesięczny staż, który był z środków UE.Był to projekt "Europejskie perspektywy-pogram aktywizacji zawodowej osób bezzrobotnych w powiecie ..... " Zakończyłem staż i w dalszym ciągu chodziłem na podpisy. Później znowu zaoferowano mi pracę z dofinansowaniem stanowiska. Projekt nazywał się tak samo.
No i pracowałem tam pewien okres czas, a później dostałem wypowiedzenie.
Czy idąc teraz do swojego Urzędu Pracy mogę się spodziewać jakiś konsekwencji z racji tego, że wtedy nie powiadomiłem Urzędu Pracy o podjętym zatrudnieniu? Urzad pracy przez te kilka lat nic nie wspomniał o tym, że wtedy go nie powiadomiłem. Proszę o odpowiedź.
No i pracowałem tam pewien okres czas, a później dostałem wypowiedzenie.
Czy idąc teraz do swojego Urzędu Pracy mogę się spodziewać jakiś konsekwencji z racji tego, że wtedy nie powiadomiłem Urzędu Pracy o podjętym zatrudnieniu? Urzad pracy przez te kilka lat nic nie wspomniał o tym, że wtedy go nie powiadomiłem. Proszę o odpowiedź.