Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
- Autor Autor
Ale za co?betterofalone92 napisał:Dziękuję
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale za co?betterofalone92 napisał:Dziękuję
Za poświęcenie czasu, jeśli ktoś mi pomożeAg_Maz napisał:Ale za co?
Na przeczytanie?betterofalone92 napisał:Za poświęcenie czasu
betterofalone92 napisał:Czy mogłabym prosić o odpowiedź ?Ponieważ rozliczałam się pierwszy raz i nie bardzo wiem czy dobrze . Pozdrawiam
![]()
Trzeba było się zastosować do moich wskazówek z postu #1. Na tyle postów, jakiś może umknąć...betterofalone92 napisał:proszę zerknąć o jedną stronę wstecz, pytałam grzecznie i prosiłam
k.kociecka napisał:Witam serdecznie,
od 12 lutego do 11 sierpnia córka (21 l.) studiująca zaocznie była na stażu ze środków unijnych - Kapitał Ludzki, natomiast od 12 sierpnia do 11 listopada 2013 r. pracowała na umowę zlecenie (od 12.08 - 9,65 zł/h, a od 30.08 - 9,00 zł/h brutto), dodatkowo otrzymywała zasiłek pielęgnacyjny - 153 zł. netto, oraz od listopada stypendium specjalne dla os. niepełnosprawnych w kwocie 230 zł. netto. Czy należy mi się ulga z tytułu wychowywania dzieci?
k.kociecka napisał:Witam serdecznie,
od 12 lutego do 11 sierpnia córka (21 l.) studiująca zaocznie była na stażu ze środków unijnych - Kapitał Ludzki, natomiast od 12 sierpnia do 11 listopada 2013 r. pracowała na umowę zlecenie (od 12.08 - 9,65 zł/h, a od 30.08 - 9,00 zł/h brutto), dodatkowo otrzymywała zasiłek pielęgnacyjny - 153 zł. netto, oraz od listopada stypendium specjalne dla os. niepełnosprawnych w kwocie 230 zł. netto. Czy należy mi się ulga z tytułu wychowywania dzieci?
Ag_Maz napisał:Cytat:
Napisał/a k.kociecka
Czy należy mi się ulga z tytułu wychowywania dzieci?
A skąd wiemy czy ile miała dochodu?
parasoll.ka napisał:Tak, przekroczyła. Musi się rozliczyć samodzielnie, będzie miała podatek do zwrotu 556 zł. Ulga prorodzinna nie należy się.
557 zwrotu.Mariusz2446 napisał:Proszę o rozliczenie: