K
karolla0905
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 10 887
Masz rozliczony PIT za 2017 rok?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz wysłać PIT-a za 2018 elektronicznie.karolla0905 napisał:potrzebujesz kwotę przychodu za poprzedni okres rozliczeniowy
Wirusisko napisał:kwoty przychodu za 2017 i 2018 jak i kwotę nadpłaty/zwrotu z zeznania za 2017.
Janusz.C.M. napisał:Czyli najlepiej korzystać z dotychczasowych programów do rozliczania PIT-ów![]()
karolla0905 napisał:Sprawa jest bardzo prosta. Rozliczasz się w urzędzie właściwym dla miejsca zamieszkania na dzień 30.12.2018.
z podanych danych nadpłata 129złSiupciu napisał:Dzień dobry
Proszę o pomoc w rozliczeniu
Rozliczenie wspólne z małżonkiem
Paula
mogą ale 3 tygodnie to za krótko aby sprawa trafiła do sądu i komornika więc z tegorocznego rozliczenia Ci nie pobiorą. Zapłaciłaś więc sprawa zamknięta.lol098765 napisał:Na początku lutego tego roku otrzymałam mandat za jazde bez biletu we Wrocławiu. Zapłaciłam po około 3 tyg, już po rozliczeniu się z PITu. Moje pytanie jest takie czy mogą mi ściągnąć to ze zwrotu jeśli zapłaciłam juz po rozliczeniu się oraz czy w ogóle mogą, bo MPK nie działa przeciez na Skarb Państwa.