M
Malwina20
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
syriusz89 napisał:Dzięki za odpowiedź, bo pani u mnie w dziekanacie miała przez chwilę wątpliwości (myślała, że być może trzeba kilka punktów wypełnić). Oczywiście chodziło mi o liczbę wypełnianych punktów w pojedynczym oświadczeniu.
dokładnie o to mi chodziło,
przy składaniu dokumentów, chciałam złożyć to oświadczenie tylko z wypełnionym pkt 1, niestety, ale osoba przyjmująca moje dokumenty stwierdziła że muszę również wypełnić pkt 4 i bez tego mi nie przyjmie papierów, a dodam że w trakcie rekrutacji, terminy składania dokumentów gonią i nie mogłam sobie pozwolić, a odroczenie tego w czasie, bo wtedy by mi przepadło całe tegoroczne studiowanie
Tak więc moje oświadczenie w dziekanacie odnośnie jednego kierunku, ma wypełnione 2 pkt, że studiuję 1 kierunek - pkt 1, i ze jestem mgr - czyli pkt 4 - to nic że tytuł ten zdobyłam jeszcze przed wejściem ustawy bo 14 lipca
Co w takiej sytuacji powinnam zrobić, co grozi w przypadku nie poprawienia tego dokumentu, bo rozumiem że jest ono nieważne, zwłaszcza że są dwa pkt na jednym oświadczeniu wypełnione.....dobrze myślę?
Do kiedy można poprawić go?