D
Danzig
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Jestem zainteresowana studiowaniem na 2 kierunku, na tym samym wydziale, ta sama uczelnia. Aktualnie kończę 2 rok dziennych studiów licencjackich. Sytuacja w moim wypadku wygląda tak: te studia zaczęłam w roku akademickim 2010/2011. Na kolejne rekrutowałabym się teraz, czyli w wakacje 2012 = przyjecie mnie w wakacje 2012 (oby!). Dodatkowo planuję po skończeniu obecnego licencjatu kontynuować kierunek na studiach magisterskich (2013/2014). Przeglądam w tej sprawie strony Internetowe, ale informacje, które znalazłam, nie są dla mnie dostatecznie jasne. Stąd pytanie: Czy ktoś byłby tak miły i pokazał mi czarno na białym zapisy w tej ustawie i dal mi jednoznaczna odpowiedz, czy za ten teraz rozpoczęty drugi kierunek będę musiała płacić? Będę bardzo wdzięczna, bo czuję się zagubiona, a to dość istotne informacje. Podsumowując, mam 3 pytania:
1. Czy zapłacę za drugi kierunek studiów, na który będę zapisana przed 1 października tego roku?
2. Czy rozpoczęty za darmo drugi kierunek studiów pozostaje płatny do końca?
3. Czy jeśli będę na tym drugim kierunku, magisterka po kierunku pierwszym pozostanie dla mnie darmowa? A jak z tą po 2 kierunku?
Mam nadzieję, że wszystko to jakoś objaśniłam. Bardzo czekam na odpowiedź od kogoś z państwa, bo może uda mi się pokonać wątpliwości i zrealizować ten pomysł jakim są studia na 2 kierunku
Niestety w przypadku odpłatności za nie, nie będę mogła sobie na nie pozwolić:sad:
1. Czy zapłacę za drugi kierunek studiów, na który będę zapisana przed 1 października tego roku?
2. Czy rozpoczęty za darmo drugi kierunek studiów pozostaje płatny do końca?
3. Czy jeśli będę na tym drugim kierunku, magisterka po kierunku pierwszym pozostanie dla mnie darmowa? A jak z tą po 2 kierunku?
Mam nadzieję, że wszystko to jakoś objaśniłam. Bardzo czekam na odpowiedź od kogoś z państwa, bo może uda mi się pokonać wątpliwości i zrealizować ten pomysł jakim są studia na 2 kierunku