Z
Zyletka5
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 46
Mam prośbę może mi ktoś więcej opisać o podgrupie P2Z
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
paczolinka napisał:zastanawiamy się jak tam jest żeby mu nic nie uje*$#"
paczolinka napisał:Nie upierdzielili .
To wielkie zmiany widze.Tygrysek2951 napisał:zmiany grupy z R2 na R2
Tygrysek2951 napisał:Więc moje pytanie brzmi jak można wyegzekwować by tych zmian nie wprowadzono i czy można i w jaki sposób domagać się pisemnego uzasadnienia tych decyzji.
Dziękuję za odp.forg napisał:Osadzony zostanie zapoznany w czasie posiedzenia komisji penitencjarnej z uzasadnieniem.
A w jaki sposób SW ma zapewnić bezpieczeństwo skazanemu? Należy go chronić najwyraźniej. Możliwe że poprzez zwiększenie stopnia izolacji.
melancholiczka napisał:To wielkie zmiany widze.
Dodam że osadzony był skazany za pobicia, przeszedł kilka terapii i stąd nie dopuścił się odwetu gdyż zależało mu na dobrej opinii, pracy jak również uzyskaniu przepustek.Tygrysek2951 napisał:Dziękuję za odp.
Rozumiem że należy dbać o bezpieczeństwo jego stąd izolacja,natomiast jego siostra uważa że pozbawienie go przywilejów jest zbyd duża karą. Czy ona może interweniować i w jaki sposób?
Tygrysek2951 napisał:Rozumiem że należy dbać o bezpieczeństwo jego stąd izolacja,natomiast jego siostra uważa że pozbawienie go przywilejów jest zbyd duża karą.
forg napisał:To nie jest kara. To jest najwyższa troska o jego zdrowie lub życie. Może niech siostra pozwoli funkcjonariuszom wykonywać swoje zadania.
Na wolności ofiara pobicia też czasami musi się ukrywać, ma problemy i trudności z codziennym życiem. Tak to już czasami bywa ...
Łysy100 napisał:Jak długo naP1?