anusia27
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 52
a własnie ze nie kazdyu tak dostaj bo moj Pnajpierw był na p1 a teraz go przeniesli na p2
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zbywoj1 napisał:Każdy pierwszy raz karany otrzymuje P1, dopiero pozniej w zaleznosci od zachowania moze lub nie "awansowac" na P2 i na P3
Nie trzeba się starać. Wystarczy zadeklarować chęć uczestnictwa w programowanym systemie oraz aktywnie uczestniczyć w opracowaniu i realizacji programu.luiii1988 napisał:Mam pytanie; dobrze zrozumialam czytajac ten wątku,że o zmiane z P-1/z na P-1/p mozna sie w kazdej chwili starac tak?
Recedes napisał:Nie trzeba się starać. Wystarczy zadeklarować chęć uczestnictwa w programowanym systemie oraz aktywnie uczestniczyć w opracowaniu i realizacji programu.
Recedes napisał:Nie trzeba się starać. Wystarczy zadeklarować chęć uczestnictwa w programowanym systemie oraz aktywnie uczestniczyć w opracowaniu i realizacji programu.
magdzia m napisał:Wiem już, że mając P1 może co drugi dzień dzwonić około 5-20 min
w zależności od chętnych do dzwonienia.![]()
Nie wiem tylko kiedy może dostać lepszą grupę mając wyrok 7 lat za PG
Potwierdzam, już chyba kilkadziesiąt raz czytam to samo... Dlatego kolejny raz proszę was o czytanie wątkuaniolek87 napisał:o podgrupach poszczegolnych było juz pisane, wystarczy przeczytac watek