D
dominika87gd
a to jest jakos od gornie na rzucone ze po uplywie X czasu dopiero mozna sie starac o zmiane grupy czy mozna od razu sie o to starac???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lajer napisał:Witam
Mam pytanie otóż mój Tata dostał pismo , że ma się stawić do ZK w Wadowicach bo pierwszy jazd jechał po promilach autem a drugim razem na rowerze i wysłali go do wadowic na 10 miesięcy i tutaj mam pytanie czy on będzie miał jakąś komisje aby przydzielić mu grupe ?
Pytam się ponieważ ZK w Wadowicach jest zamkniętym , a jednak liczmy trochę, że będzie w pół otwartym .
Pozdrawiam
primum non nocere napisał:Witam, mam pytanie. Co mozna zrobic by zmieniono grupe z p1 na p2? W ciągu miesiąca dwie komisje przyznały mężowi p1. Wyrok to dwa lata. 8 miesięcy ma za sobą - 7 sankcja i 1 Zk Sam się zgłosił. Argumentacja dyrektora była taka - jest Pan za krótko, a przeciez inni byli krócej i dostali p2 od razu.Proszę o rady, serdecznie dziękuje.
marcinmajster napisał:na decyzję dyrektora może mieć wpływ charakter popełnionego przestępstwa, fakt, ze ktoś sam zgłosił się do obycia kary w zk, nie powoduje, ze otrzyma lepszą podgrupę klasyfikacyjną!k: