A
armika
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
dzięki za odpowiedz ale to jest chyba w skrajnie trudnych przypadkach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapoznaj się z tą stroną owego tematu:beata34 napisał:co oznacza pod grupa R1-Z??czy przy takiej pod grupie mąż ma szanse o staranie sie na zgode o widzenie małżeńskie?;-)
A jak przytoczony artykuł ma się do widzeń intymnych - a ściślej mówiąc do tego, że w ZK typu zamkniętego szanse są prawie żadne? - Bo w art. 90 KKW nie napisano, że skazany ma prawo do widzeń intymnych? To trochę nie ta bajka MajaAleksandraMajaAleksandra napisał:...Art. 90. W zakładzie karnym typu zamkniętego:
(...)
Czyli jak widać szanse na intymne masz prawie żadne, bo te chyba dopiero przy grupie 2 - półotwarty przysługują a i to jako nagroda podobno.
Tak i przytoczyłaś art. 90 KKW, po czym dopisałaś, że jak widać (w domyśle: zgodnie z tym artykułem) szanse na widzenie intymne na zamku są prawie żadne!MajaAleksandra napisał:Nie chodziło mi tylko o intymne ale ogółem o warunki pobytu przy 1.
No to szanse na widzenie intymne jeśli jest dostępne w danym ZK są takie same jak w przypadku wszystkich innych podgrup. Posiadanie tu owej jedynki nie ma żadnego znaczenia.MajaAleksandra napisał:Beata pytała co oznacza podgrupa I jakie są szanse.
beata34 napisał:co oznacza pod grupa R1-Z??czy przy takiej pod grupie mąż ma szanse o staranie sie na zgode o widzenie małżeńskie?;-)
armika napisał:Bardzo to zawile napisałeś AKTE![]()
Paulina56123 napisał:ja we wrześniu mam termin porodu to jest jakas szansa na przepustke na poród?
(napisałaś)armika napisał:Bardzo to zawile napisałeś AKTE![]()