K
Kaasiaaa
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 53
Mój zgłosił się sam, ma wyrok mniejszy niż twój i na dodatek jest pierwszy raz karany i ma mimo wszystko p1. więc pewności nie masz co dostaniesz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Maleczek201 napisał:lub co gorsze zrzec sie grypsowania???
Może, bo mając to na uwadze można przypuszczać, że nie wróci z przepustki tylko znowu będzie się ukrywał, ale nigdy nic nie wiadomo, bo to nie my decydujemy o tym i równie dobrze mimo wszystko może zostać obdarzony kredytem zaufania w postaci zezwolenia na opuszczenie ZK.agulec15 napisał:a co w przypadkach kiedy skazany ukrywał się przed wyrokiem ale teraz już jest w zk i ma grupę p2,czy może być problem z uzyskaniem przepustki??pozdrawiam
agulec15 napisał:szczerze mówiąc uważam,że już w jakiś sposób dostał kredyt zaufania,gdy przydzielono mu grupę p2,bo przecież przez 6 lat kichał wymiar sprawiedliwości,no cóż....coś za coś....
ewanowa napisał:Mój syn ma prawomocny wyrok 2,9 i czekamy na wezwanie oby jak najdłużej jest to jego pierwszy raz przesiedział już 10m-cy na śledczym mam pytanie kto kwalifikuje do jakiego ZK ma się dostać i czy może się starać o P3
ewanowa napisał:Mój syn ma prawomocny wyrok 2,9 i czekamy na wezwanie oby jak najdłużej jest to jego pierwszy raz przesiedział już 10m-cy na śledczym mam pytanie kto kwalifikuje do jakiego ZK ma się dostać i czy może się starać o P3
paullinna napisał:witam, mam piątkę dzieci w tym najmłodszr ma rok i 4 miesiące. Sad uznał po moim wniosku o odroczenie kary, że nic takiego się nie dzieje żebym musiała odraczać karę. we wtorek mam się stawić w Lesznie. Do jakiego "P" trafię? Studiuję zaocznie ratownictwo medyczne, czy będę mogła kontynuować studia?
Pozdr.
paullinna napisał:witam, mam piątkę dzieci w tym najmłodszr ma rok i 4 miesiące. Sad uznał po moim wniosku o odroczenie kary, że nic takiego się nie dzieje żebym musiała odraczać karę. we wtorek mam się stawić w Lesznie. Do jakiego "P" trafię? Studiuję zaocznie ratownictwo medyczne, czy będę mogła kontynuować studia?
Pozdr.