NORKA30
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 247
Rubbermaid spowiadasz się zawsze PO?:razz:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rubbermaid napisał:Spowiedź to sie Wam PO tym wszystkim przyda na pewno.
Napisał/a rubbermaid Zobacz post
Spowiedź to sie Wam PO tym wszystkim przyda na pewno.
matylda35 napisał:NORKA
nie bądź taka ciekawa bo będziesz musiała iść do spowiedzi PO zakończeniu
Jestem rozwiedziony więc pod ten paragraf już nie podpadam.NORKA30 napisał:Rubbermaid spowiadasz się zawsze PO?:razz:
gotoxy napisał:Chodziło mi czy można w tej sytuacji jakoś zmobilizować lekarza do wydania recepty.
gotoxy napisał:Dziękuje wszystkim za odpowiedz na to pytanie.
Chodziło mi czy można w tej sytuacji jakoś zmobilizować lekarza do wydania recepty.
P.S. Chyba zostało pobity rekord w ilości odpowiedzi w tak krótkim czasie. Szkoda tylko na w miare inteligentne pytanie (przynajmniej taki miałem zamiar) dostałem tyle trochę mniej inteligentnych odpowiedzi. Zapewniam że Proboszcze organista i po pis i wszelki inny plebs nie ma nic z tym wspólnego.
to już wiesz, że nie
gotoxy napisał:Jestem prostym żuczkiem który z prawem ma na prawdę nie wiele wspólnego, więc pytanie mogło wydać się wam stary wyjadaczom nieco "głupie".
a szkoda
annaslash napisał:dlaczego szkoda? Do lekarz się puszczał nie wiadomo z kim z na imprezie?
Gerwaziak napisał:Nie przeginajcie. To forum prawne, nie loża szydercóto nie loża szyderców!!
to zwrócenie uwagi na problemy co niektórych i kombinowanie co by było gdyby,
i gdzie tu wyrwać trochę kasy,
tak szczerze to jest to bardzo smutne że takie myśli przychodzą ludziom do głowy!