Barbie
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 1 806
Donatko jest możliwa. Ja dostawałam zasiłki z opieki i z funduszu dostałam. Z samego funduszu miałam ponad 700 a z opieki osobno dostawałam parę złotych. Pisałam o tym wcześniejdonata771 napisał:Skad te 600zl????Pani kurator mi powiedziala,ze najwieksza pomoc jaka panstwo Polskie przyznaje rodzinom skazanego(pomoc penitencjarna)to od 50zl do 250zl i nie bylo chyba takiej mozliwosci,moze ta informacja to polaczenie pomocy z funduszu dla rodziny skazanego wraz z opieka spoleczna.Taka kwota bylaby niemozliwa.
Amelka nie daj się zbyć. Idź do kierownika kuratorów i z nim rozmawiaj. Ja nawet z naszą nie rozmawiałam, bo też chciała mnie zbyć. Zadzwoniłam więc do kierownika. Nawet nie musiałam osobiście jeździć do nich. Szczerze mówiąc nawet na bilet nie miałam pieniędzy i to mu powiedziałam. Dzwoniłam w piątek, a już po weekendzie przyjechała do mnie kuratorka i wszystko w domu na miejscu załatwiłam. Nigdzie nawet nie musiałam jeździć. A, że wcześniej gromadziłam dokumenty, bo były mi potrzebne do opieki, to miałam wszystko co trzeba
Ostatnia edycja: