S
sfn1985
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 32
- Autor Autor
Moze zona nie ma z czego spacic a ja zony dlugow spacac nie mam zamiaru Nie jest on wysoki Bedzie miala zona pieniadze to splaci
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niestety, nic nie rozumiesz.sfn1985 napisał:Alez rozumiem ten watek...
I nie będziesz odpowiadać swoim majątkiem. Masz rację.sfn1985 napisał:Ja nie moge odpowiadac wlasnym za dlug powstaly przed slubem
Był nawet taki jeden asesor, co zajął ciągnik sąsiada. Efekt? Już nie jest asesorem i czeka na proces. Więc skończ już to marudzenie i lepiej pomyśl jak się przygotować do wizyty komornika (może nawet takowej nie będzie), jakie mu kwity pokazać i jak pogadać by było dobrze.sfn1985 napisał:moze tez zajac autobus bo dojezdza nim dluznik do domu Debilizm w czystej postaci
Najpierw to wnieś sprzeciw, wykaż że pewne kwoty są nienależne. Do tego przeczytaj dokładnie umowę ubezpieczeniasfn1985 napisał:Kredyt posiadał ubezpieczenie i kwota ubezpieczenia została doliczona od razu do kwoty kredytu i wyplacona została kwota pomniejszona o koszty ubezpieczenia Ubezpieczenie kredytu jest w grupie ryzyka 4 ale nie pamietamy czy tez było od utraty pracy Co w tej sytuacji można zrobić
Trzeba się było z Dominiką Kulczyk ożenić, to byś nie miał teraz takich dylematówsfn1985 napisał:Nie bede odpowiadal za dlugi zony o ktorych nic nie wiedzialemz zona postapila zle i niecha sama naprawia swoje bledy
A w domu wszystko dobrze? Czy już ściany pękają? Spoko, jak się posypie, następczynię prześwietl, czy nie jest obciążona zobowiązaniami wymagalnymi, lub genetycznymi. Panie władco.sfn1985 napisał:Nie bede odpowiadal za dlugi zony o ktorych nic nie wiedzialemz zona postapila zle i niecha sama naprawia swoje bledy
sfn1985 napisał:Co to znaczy " bedacy w posiadaniu, uzytku? To komornik moze zajac caly blok mieszkalny albo klatke schodowa bo przeciez jes w uzytku dluznika a osoby trzecie go nie interesuja, moze tez zajac autobus bo dojezdza nim dluznik do domu
czemu nie, byłoby wesoło,NieAndrzej napisał:a ty byś chciał żeby jeszcze się grzecznie pytali co mogą zlicytować
Zajmij się teraz sprzeciwem, na przemyślenia nad reszta będziesz miał duzo czasusfn1985 napisał:Jezeli gdybym podczas wiyzty komornika i checi czegokolwiek zajecia powolal bym od razu sie na art 41 krio. i przedstawil mu dokumenty zakupu rzeczy to komornik w takiej sytucajci nie mogl by nawet wszczac takiego procesu rozumiem na moje rzeczy lub wspolne nabyte po slubie? Amelia2013 czekam na odpowiedz