S
stan38
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 89
- Autor Autor
Ten wyrok nie dotyczy map1, ale jest tam mowa m.in. o mapce dojazdowej, wczytaj się dobrze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Odpowiadać na zadawane pytania. Mówić prawdę i nie mataczyć.judge84 napisał:Jak mam zachowywać się w sądzie?
Prawdą to jest ?Pamiętajcie - jako świadek mówicie prawdę ale to nie może być wykorzystane do oskarżenia - różnica w zeznaniach jako świadek i jako podejrzany, bo jako podejrzany możecie odmówić zeznania.
I proszę podawać na jakie artykuły powołują się śledczy bo to ważne.
\
Właśnie dowiedzialem się czegoś o czym nie miałem do tej pory pojęcia. Tylko czy to nie będzie odczytane dwuznacznie (aha: odmawia odpowiedzi, czyli jest winny lub ukrywa coś).Ripper napisał:Jako świadek masz prawo odmówić odpowiedzi na każde pytanie, odpowiedź na które może Cię narazić na odpowiedzialność karną.
To zadzwoń do nich jeszcze raz i zapytaj, za co ta opłata.UKS napisał:Kwota która zadają ( dzwoniłam do nich) 1390 zł jest dla nas ogromna. Nie mamy pieniędzy , żeby zapłacić , błagam o rady.
Tak, jak napisałem.zanettap napisał:co, w przypadku użycia fragmentu tej mapy na zasadzie skanowania ekranu, bróbki w programie graficznym i wstawienia na stronę?
UKS napisał:Pomocy!!! Nasz biedny Uczniowski Klub Sportowy również otrzymał pismo za bezprawne wykorzystanie fragmentu mapy ze str. "do celu". na mapie były narysowane kierunki , gdzie pojedziemy na mecze. zajmujemy się dziećmi społecznie na cały rok na działalność dostaliśmy 5000. Kwota która zadają ( dzwoniłam do nich) 1390 zł jest dla nas ogromna. Nie mamy pieniędzy , żeby zapłacić , błagam o rady. Jola
Kazik353 napisał:Jak pisałem wcześniej - serwis mapowy DoCelu.pl jest produktem spółki Wirtualna Polska, tak więc korespondencję z różnymi nieistotnymi firmami i firemkami uważam za stratę czasu.