B
bydgoszczpo
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 48
proponuje aby Pani mąż podszedł do działu kadr,
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Beckloser napisał:Witam, dawno nie udzielałem się na forum, oddaje klawiaturę dla znajomego funkcjonariusza sw, nie jest zarejestrowany na forum a ma kilka pytań -
Beckloser napisał:Jestem funkcjonariusze SW od 3 miesięcy, strażnik działu ochrony - zastanawiam się nad odejściem z tej służby ale chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś konsekwencję zwolnienia się z SW po przepracowanych 3 miesiącach ( w miarę wiedzy i możliwości, proszę o przybliżone koszty, jeżeli takowe są).
Beckloser napisał:Druga sprawa, jest taka, że albo się zwolnię albo się przeniosę do zakładu bliżej mojego domu. Czy waszym zdaniem istnieją realne szanse na to, że dyrektor zakładu, w którym teraz pracuję wyrazi zgodę na przeniesienie (pracuję tylko 3 miechy), jak to uzasadnić i do kogo kierować prośbę o przeniesienie.
kisza napisał:ile wynosi dodatek służbowy gdy zostajesz przeniesiony na służbę stałą po tych 2 latach pracy.
sir_ryszard napisał:No i nie ma co się podniecać, niedługo zadzwoni Ci telefon z kadr, by oznajmić,
Na starcie szeregowy,dopiero po Kaliszu awans na stopniu. Raport nic nie da.CZy istnieje w SW opcja zrównania stopnia wojskowego ze służbowym (wiem np. że w policji się da)
Nowe zasady dla ludzi przyjętych do służby po 1 stycznia 2013 roku. Skąd te 3 lata?Podobno w związkach mówi się, że kasa będzie, ale nowe zasady przechodzenia na emerytury dosięgną tych, którzy nie pracują minimalnie 3 lat. Właściwie będzie to zależne od tego w którym roku będą mogli odejść na emeryturkę wg obecnych zasad.
Podwyżka będzie na stopniu, nie na stanowisku, nie w formie dodatku służbowego.Ja mysle ze podwyzki jednak beda, nie bylo ogloszonej kleski zywiolowej wiec jest duza szansa na te 300 dla kazdego. Obawiam sie natomiast ze bedzie to w formie dodatku a nie wliczone w podstawe;-(