D
dymek898
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 25
A to "gdzieś" nadal trwa 2 tygodnie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Labrada napisał:Nic się nie martw, najważniejsze że nie jesteście w związku małżeńskim, porostu nie przyznawaj się i podawaj jego danych w ABO
Labrada napisał:Musisz pamiętać że przy wypełnianiu ABO nie wolno Ci podawać danych swojego partnera
Anette1988 napisał:ale mieszkamy razem
kandydat2013 napisał:Nie musisz wpisywać swojego chłopaka w ankietę ABW, nie wiążą was żadne formalności.
Labrada napisał:Spokojnie Służba Więźienna to nie CBA ani ABW aż tak szczegółowo nie sprawdzają! Musisz pamiętać że przy wypełnianiu ABO nie wolno Ci podawać danych swojego partnera jeżeli miał konflikt z prawem, oni generalnie sprawdzają do: mama,tata,brat,siostra,mąż,dzieci, dalej raczej nie. Ankietę dostaniesz do wypełnienia po wszystkich egzaminach. Ankietę możesz koleżanko w necie znaleźć więc popatrz wcześniej[/QUOT
Dzieki Ci za rady kolegoPrzeglądałam tą ankietę wcześniej dlatego pytam, Czyli jako współlokatora nie musze go pisać też?
Myślę, że jakiś czas pomieszkamy osobno a później już po wszystkim znów razem.
Czy znasz takie przypadki jak mój które zakończyły się pozytywnie?
Pleców nie mam ale mam nadzieję, że mimo to mi się uda![]()
Poświadczenie nieprawdy na samym starcie w ABO raczej nie ma szans na pozytywne zakończenie.Anette1988 napisał:Czy znasz takie przypadki jak mój które zakończyły się pozytywnie?
Proponuję zapoznać się z definicją "osoby najbliższej" w świetle prawa.Nie jesteśmy zaręczeni więc nie mogę powiedzieć, że jest to trwały związek
Labrada napisał:Ale podejrzewam że wielu Funkcjonariuszy Sw i innych służb byli w nieformalnych związkach z osobami co mieli konflikt z prawem,
A Każdy z nich spowiadał Ci się z Historii życia swojego partnera? Nie bądź śmieszny.forg napisał:Ja akurat znam kilkuset funkcjonariuszy i jakoś nie potrafię wskazać takiego, którego życiowy partner jest przestępcą.
Labrada napisał:A Każdy z nich spowiadał Ci się z Historii życia swojego partnera? Nie bądź śmieszny.
SKoro twierdzisz, że nie ma to znaczenia to idąc Twoim tokiem rozumowania - "poco" w ankiecie takie pytanie?Labrada napisał:Trudne pytanie bo nikt nikogo raczej nie pyta o takie rzeczy bo poco?
Według Ciebie - "dobrze" = niezgodnie z obowiązującym stanem faktycznym, tak przynajmniej wynika z Twoich wypowiedzi...jednym z testów IQ jest wypełnienie dobrze takiej ankietyhehe.
Tak dokładnie BARDZO dobrze zrozumiałaś !Labrada napisał:Według Ciebie - "dobrze" = niezgodnie z obowiązującym stanem faktycznym, tak przynajmniej wynika z Twoich wypowiedzi...