S
SyndromWrrr
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 34
Łódź zdecydowanie odradam. Ogromny przesiew robią, wiem sam po sobie. Kielce są spoko, ale 3-5 dni na zrobienie całej obiegowki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Konrad864 napisał:A u psychologa to nie jest przypadkiem test 305 pytan? A pozniej tes na inteligencje.
Ja jestem a o co chodzi? Jestem po komisji lekarskiej i z tego co wiem to trzeba czekać bo jeszcze nie wszystkie orzeczenia wpłynęły z komisji lekarskiej a jak wpłyną to musi minąć 14 dni na uprawomocnienie się dopiero wtedy będzie lista rankingowa.Esolekk napisał:Jest na forum ktoś z ostatniego planowanego na grudzień naboru do ZK Rzeszów?
Przecież z komisja trzeba było się wyrobić do 17.12Aguska2809 napisał:Ja jestem a o co chodzi? Jestem po komisji lekarskiej i z tego co wiem to trzeba czekać bo jeszcze nie wszystkie orzeczenia wpłynęły z komisji lekarskiej a jak wpłyną to musi minąć 14 dni na uprawomocnienie się dopiero wtedy będzie lista rankingowa.
KamB@k22 napisał:A tak swoją drogą ciekawe ile osób zaliczyło komisję.
To czekamy.Aguska2809 napisał:Dzwoniłem przed chwilą do oisw Rzeszów i pani powiedziała że końcem stycznia powinna być już lista rankingowa że w sumie już tylko czekają na jedno orzeczenie, pytałem czy wszystkie orzeczenia wpłynęły pozytywne to pani powiedziała że negatywne też więc pozostaje czekać![]()
Lubuski2019 napisał:A trzeba znać ustawe o służbie więziennej ? a jakie pytania na rozmowie kwalifikacyjnej ?