M
Magdalena.waw
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 54
bezimiennie napisał:W piatek zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjna wiec podejrzewam, ze bez niespodzianek![]()
Ciekawe ile osób zaprosili
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bezimiennie napisał:W piatek zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjna wiec podejrzewam, ze bez niespodzianek![]()
bezimiennie napisał:Tyle ile spelnia wymogi, by byc zaproszonym. Na ktora masz?
Aguska2809 napisał:Rozmowa wygląda tak że umawiaja np 20 osób na jakąś tam godzinę powiedzmy 12 i wszyscy czekają na jakiejs dużej sali przychodzi kilka osób tzw komisja rekrutacyjna daje indywidualne numery kandydata(jak przedzie ktoś cały etap to na koncu jest lista rankingowa i biorą osoby z najwyższą liczba punktów) objasniaja jak wygląda procedura a potem w jakiej kolejności się ludzie dogadaja to idą na rozmowe do osobnego pokoju a reszta czeka. Kpw? Wiem jak to wygląda bo jestem po wszystkim.
Aguska2809 napisał:Rozmowa wygląda tak że umawiaja.... Kpw? Wiem jak to wygląda bo jestem po wszystkim.
Lubuski2019 napisał:A wie ktoś czy jest duże zainteresowanie pracą w dziale ochrony ?
Magdalena.waw napisał:Też rekrutowalas na Wroclaw?
bezimiennie napisał:Na godz. 9, kazali byc przy Kleczkowskiej, wychowawca.