Praca w Służbie Więziennej - III

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Tyle ile spelnia wymogi, by byc zaproszonym. Na ktora masz?

To niedobrze, bo to oznacza, ze wszystkich zaprosili na jedna godzine...

Yhmmm. Jednak myślę, ze wiecej jak 5/6 osob na jedną godzinę nie będzie. Chyba, że rozmowa kwalifikacyjna bedzie ekspresowa

Oby. Kiedys jak rekrutowalam sie do ZK w Olesnicy, to bylam sama o danej godzinie.

Ja nigdy nie rekrutowalam do sw. Wiem, że bedzie nas wiecej, bo ma ktoś na nas czekać. A może na 9 akurat my dwie? Dawno rekrutowalas? Bralas udzial w dalszych etapach?

W 2013 r., zaprosili mnie listownie na kolejny etap, ale w tym samym czasie dostalam prace w innym miejscu i napisalam pismo, ze rezygnuje z udzialu w dalszej rekrutacji.

Rozmowa wygląda tak że umawiaja np 20 osób na jakąś tam godzinę powiedzmy 12 i wszyscy czekają na jakiejs dużej sali przychodzi kilka osób tzw komisja rekrutacyjna daje indywidualne numery kandydata(jak przedzie ktoś cały etap to na koncu jest lista rankingowa i biorą osoby z najwyższą liczba punktów) objasniaja jak wygląda procedura a potem w jakiej kolejności się ludzie dogadaja to idą na rozmowe do osobnego pokoju a reszta czeka. Kpw? Wiem jak to wygląda bo jestem po wszystkim.

Aguska2809 napisał:
Rozmowa wygląda tak że umawiaja np 20 osób na jakąś tam godzinę powiedzmy 12 i wszyscy czekają na jakiejs dużej sali przychodzi kilka osób tzw komisja rekrutacyjna daje indywidualne numery kandydata(jak przedzie ktoś cały etap to na koncu jest lista rankingowa i biorą osoby z najwyższą liczba punktów) objasniaja jak wygląda procedura a potem w jakiej kolejności się ludzie dogadaja to idą na rozmowe do osobnego pokoju a reszta czeka. Kpw? Wiem jak to wygląda bo jestem po wszystkim.

a możesz napisać szczegoly jak to wygladalo ?
jakie pytania itp?

A jak ma wyglądac? Jak każda rozmowa o pracę, siedzi się przed komisja w moim przypadku 4 osoby i każdy zadaje pytania autoprezentacja na pewno, dlaczego do SW jakie zadania wykonuje jak sobie swoje obowiązki wyobrażasz, zagrożenia itp

Nie, Rzeszów aaa o alkohol narkotyki pytania też były dyspozycyjność.

Two sklada sie z pytan gdzie masz do zaznaczenia abcd. W moim przypadku TWO I RK bylo tego samego dnia. Na RK pytania dlaczego sw, sytuacje gdzie sie stresujesz, jak odreagowujesz. RK trwała ok 10 minut.

A wie ktoś czy jest duże zainteresowanie pracą w dziale ochrony ?

Lubuski2019 napisał:
A wie ktoś czy jest duże zainteresowanie pracą w dziale ochrony ?

Od kilku stron pytasz, dowiedz się w swoim inspektoracie. Na stronie sw masz w zakładce praca kogo szukają.

Była luzna rozmowa. Zadnych testów. Pytania standardowe. Po co, dlaczego sw, czy cos wiadomo o specyfice pracy. Najpierw brali tych co na ochronę, później wychowawców. Skonczylismy grubo po 13. Kto przechodził dostawal numerek na testy sprawnosciowe. I tyle

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót