Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Miałam podobną sytuację. Jestem po całym procesie rekrutacji.
Okulista wpisał paragraf 13 na obigówce i szczerze mówiąc bardzo mnie to martwiło lecz finalnie nie miało to wpływu na orzeczenie komisji. Na dokumencie jedynie jest adnotacja o tejże wadzie wzroku

Kandydaci z OISW Wrocław - rankingu co prawda jeszcze nie ma, ale już do niektórych dzwonili, że zaczynają od 1 kwietnia. Nie dzwonią do wszystkich po kolei, także radzę zadzwonić i spytać samemu :)

amortencia napisał:
Kandydaci z OISW Wrocław - rankingu co prawda jeszcze nie ma, ale już do niektórych dzwonili, że zaczynają od 1 kwietnia. Nie dzwonią do wszystkich po kolei, także radzę zadzwonić i spytać samemu :)

Zaczynasz pracę? Mozna wiedziec jakie stanowisko?

Jak można na psychola i psychiatrę się przygotować ?co tam jest?

Magdalena.waw napisał:
Zaczynasz pracę? Mozna wiedziec jakie stanowisko?

Nie mogę ci wysłać pw. Jeśli powiedzieli Tobie że nie ma jeszcze rankingu na Twoje stanowisko to nie wiem, moze faktycznie trzeba czekać.

amortencia napisał:
Nie mogę ci wysłać pw. Jeśli powiedzieli Tobie że nie ma jeszcze rankingu na Twoje stanowisko to nie wiem, moze faktycznie trzeba czekać.
Czekam, czekam. Może ktos jeszcze napisze czy dzwonili do niego. Bo rozumiem, że do Ciebie dzwonili czy Ty dzwoniłaś?

Magdalena.waw napisał:
Czekam, czekam. Może ktos jeszcze napisze czy dzwonili do niego. Bo rozumiem, że do Ciebie dzwonili czy Ty dzwoniłaś?

Ja dzwonilam, ale do niektórych dzwonili oni :)

Co jest na testach z psychologiem i psychiatra 😀

Marek19852 napisał:
Magdalena jak wygląda słownik pojęć o co chodzi w nim?

Masz chyba z 30 słów i masz napisac innymi slowami co to jest. Przejrzyj ten wątek, wróć do III czesci tam masz przykladowe slowa np jablko, osioł

Magdalena.waw napisał:
Masz chyba z 30 słów i masz napisac innymi slowami co to jest. Przejrzyj ten wątek, wróć do III czesci tam masz przykladowe slowa np jablko, osioł
Ok dzięki za info 😀

A jak to wygląda po negatywnym badaniu psychologa/psychiatry automatyczne jest przerwana rekrutacja czy trzeba do okręgu zgłosić?

Marek19852 napisał:
A jak to wygląda po negatywnym badaniu psychologa/psychiatry automatyczne jest przerwana rekrutacja czy trzeba do okręgu zgłosić?

Najpierw musisz stanąć na komisje tak czy siak, obojętnie który lekarz cię nie przepuści. Odwolujesz się dopiero od decyzji komisji.

amortencia napisał:
Najpierw musisz stanąć na komisje tak czy siak, obojętnie który lekarz cię nie przepuści. Odwolujesz się dopiero od decyzji komisji.

Czyli tak czy siak trzeba dokończyć obiegowke

Witam

Dzisiaj miałem psychologa w warszawie. Pani psycholog miła po rozmowie powiedziała zapraszam na komisje lekarską. Jak myslicie co to oznacza ?.

Gośćwiraszka napisał:
Witam

Dzisiaj miałem psychologa w warszawie. Pani psycholog miła po rozmowie powiedziała zapraszam na komisje lekarską. Jak myslicie co to oznacza ?.
A co to może oznaczać? Że teraz masz się zgłosić na komisję.

Gośćwiraszka napisał:
Witam

Jeżeli nic szczególnego , żadnej adnotacji ( paragraf ) na obiegówce nie wpisała to absolutnie nie ma się czego obawiać

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót