Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Blondii96 napisał:
W poniedziałek mam psychologa w Poznaniu ? Czego się spodziewać ? Jakieś rady ? :)

W Łodzi najpierw test wiedzy, później rozmowa rekrutacyjna następnie w ciągu tygodnia sprawnosciowka. Dzwonią że masz skierowania na badania i jedziesz :)

Hej, co było na psychologu? Czy były jakieś matematyczne testy? Czy dużo osób oblało? Bardzo proszę o odpowiedź,

Mxxx88 napisał:
Miałam podobną sytuację. Jestem po całym procesie rekrutacji.
Okulista wpisał paragraf 13 na obigówce i szczerze mówiąc bardzo mnie to martwiło lecz finalnie nie miało to wpływu na orzeczenie komisji. Na dokumencie jedynie jest adnotacja o tejże wadzie wzroku
Hej, czy możesz zdradzić jak wyglądały psychotesty? Czy były jakieś zadania matematyczne? Bardzo proszę o odpowiedź
Dziękuję!

emik85 napisał:
5 marzec psychotesty w Areszcie Śledczym W Poznaniu, kto się wybiera z okolic Zielonej Góry?

Możesz zdradzić jak było ? Czy są jakieś matematycvzne zadania, pomijając matryce Ravena? Dużo osób nie zdało? Czy to faktycznie takie trudne?

Andzia19 napisał:
Możesz zdradzić jak było ? Czy są jakieś matematycvzne zadania, pomijając matryce Ravena? Dużo osób nie zdało? Czy to faktycznie takie trudne?
Nie było matematycznych tylko matryce, test osobowości czy widzisz gwiazdy ,czy słyszysz głosy? No z 20 osób nie zdało z tego co wiem z 4 miejsc na kryminał tylko jedna się dostala

Siemka, jak wygląda początek pracy w charakterze strażnika działu ochrony?

Martinex1 napisał:
Siemka, jak wygląda początek pracy w charakterze strażnika działu ochrony?

Elo, 20 dni adaptacji czyli chodzenia i obserwowania żebyś się potem nie zgubił, potem wstępniak wracasz i normalnie robisz. Pierwszy dzień ślubowanie legitka zdjęcie i zależy czy mają na jednostce umundurowanie czy będziesz musiał do okręgu jechać

Jakbedziewareszcie napisał:
Elo, 20 dni adaptacji czyli chodzenia i obserwowania żebyś się potem nie zgubił, potem wstępniak wracasz i normalnie robisz. Pierwszy dzień ślubowanie legitka zdjęcie i zależy czy mają na jednostce umundurowanie czy będziesz musiał do okręgu jechać
Jak wyglada wstepniak?

Magdalena.waw napisał:
Jak wyglada wstepniak?

3 tygodnie szkolenia, wysyłają Cię na szkołę tam podstawy prawo użycia broni najważniejsze, rozkładanie składanie samoobrona, rano zaprawa itp itd

Przeczytałam kilka wątków nt. SW. Szukam informacji dotyczacej wady wzroku. Znalazłam informację, że z wadą do -1 Nie ma problemu z dostaniemy się do służby natomiast powyżej tej wady szansę są marne. Jak to było u Was w praktyce ? Mam wadę na oboje oczu prawie -2, a na codzień noszę soczewki.

ja miałem -1,75 w jednym i -1,25 w drugim plus astygmatyzm i dostałem zdolny ;)

Ja minus 1.25 astygmatyzm
Badanie w okularach
Na komisji: "zdolna "

Jak wygląda komisja lekarska? Patrzą tylko na wyniki badań czy trzeba się rozebrać by mogli zważyć, zmierzyć?

D4Y0U napisał:
Jak wygląda komisja lekarska? Patrzą tylko na wyniki badań czy trzeba się rozebrać by mogli zważyć, zmierzyć?
Do komisji podchodzisz z opiniami lekarzy specjalistów. To wszystko. Lekarz na komisji czasami zapyta o coś co jest zapisane na obiegowce.

Hej wszystkim, słuchajcie jestem z WKL Olsztyn. Miałem wysokie ciśnienie, dodali mi holtera na 24h, wyszło ztego nadciśnienie ewentualna wizyta u lekarA bądź wdrożenie leczenia hopitysjnego czy cos w tym stylu. Chce zapytac czy z lekkim nadciśnieniem jest szansa na przejscie komisji ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót