Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
KowalOo93 napisał:
Hej wszystkim, słuchajcie jestem z WKL Olsztyn. Miałem wysokie ciśnienie, dodali mi holtera na 24h, wyszło ztego nadciśnienie ewentualna wizyta u lekarA bądź wdrożenie leczenia hopitysjnego czy cos w tym stylu. Chce zapytac czy z lekkim nadciśnieniem jest szansa na przejscie komisji ?
Nie ma szans

No dobra to moze cos innego niz ciagle te same pytania. Czy ktos z forumowiczow sluzyl badz sluzy w aś lublin? Jak sie tam pracuje bo sluszalem ze ogromny teren wiezienia i duzo pawilonow.

Witam, czy delikatnie podwyższony cholesterol ( 10 powyżej normy) jest jakimś przeciwskazaniem? Ktoś miał taką sytuację,

Andzia19 napisał:
Witam, czy delikatnie podwyższony cholesterol ( 10 powyżej normy) jest jakimś przeciwskazaniem? Ktoś miał taką sytuację,
Tak musisz tracić idealnie w punkt

Andzia19 napisał:
Znajomy też miał podwyższony. Ale przeszło bez problemu

Andzia19 napisał:

Ja mialam 7 powyzej też przeszło. Chlopak mial 248 odpadł

Nabór opolskie, nysa Już 16 osobe biorą z listy. Ktoś wgl przeszedł psychologa? Badania ?

Anna 91 napisał:
Nabór opolskie, nysa Już 16 osobe biorą z listy. Ktoś wgl przeszedł psychologa? Badania ?
Ja byłem 19 i dzwonili ...Moderacja... i oblalem do Nysy 3 przeszło z tego co wiem

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Marek19852 napisał:
Ja byłem 19 i dzwonili ale psychol zjebany i oblalem do Nysy 3 przeszło z tego co wiem a

Właśnie chyba muszą wymienić psychologa, bo kolega pracował we wrocku już, ale się zwolnił i teraz psycholog napisał niezdolny w Opolu. We Wrocławiu wszystko perfekt !. bez żadnego paragrafu napisała w opolu. Żadnej podstawy dlaczego nie zdolnym,zaś we wrocku pisali ...

Anna 91 napisał:
Właśnie chyba muszą wymienić psychologa, bo kolega pracował we wrocku już ale się zwolnił i teraz psycholog napisał niezdolny . Ale bez żadnego paragrafu. Żadnej podstawy dlaczego nie zdolnym we wrocku pisali ...
Dokładnie mi nic nie powiedziała choć pytałem ,jedyne co powiedziała to proszę iść do psychiatry :-)z tego co wiem to odwaliła ponad 80% Nysa potrzebowała 6 a przeszło 3 o a na strzelcach chyba z 10 a przeszedł 1

Marek19852 napisał:
Dokładnie mi nic nie powiedziała choć pytałem ,jedyne co powiedziała to proszę iść do psychiatry :-)z tego co wiem to odwaliła ponad 80% Nysa potrzebowała 6 a przeszło 3 o a na strzelcach chyba z 10 a przeszedł 1

Przydałaby się zmiana psychologa, albo przebadanie obecnego u psychiatry 😁🤣😂🤔🤔🤔🤔

Anna 91 napisał:
Przydałaby się zmiana psychologa, albo przebadanie obecnego u psychiatry 😁🤣😂🤔🤔🤔🤔

Dokładnie w okręgu też zdziwieni że tyłu oblala

Witam wszystkich.Mam pytanko co odpowiedzieliście na pytanie dlaczego praca w sw?. Niby proste ale w środę ma RK i nie wiem co odpowiedzieć bo na pewno nie to ze praca stabilna na lata.
A drugie pytanko czy jak przejdzie się wszystko pozytywnie i dostaniemy się na wstępniak czy można go oblać czy już tam wszystkich puszczają dalej i to tylko przygotowanie to służby gdzie każdy to przechodzi.
Czy na rozmowę kwalifikacyjną należy założyć garnitur czy wystarczy spodnie z koszulą,jak wejdziemy do pokoju czy podajemy wszystkim rękę.

Ostatnia edycja:
Jesteś osoba pełnoletnią z wykształceniem minimum średnim i nie wiesz co masz powiedzieć, jak się ubrać?

rafal194 napisał:
Witam wszystkich.Mam pytanko co odpowiedzieliście na pytanie dlaczego praca w sw?. Niby proste ale w środę ma RK i nie wiem co odpowiedzieć bo na pewno nie to ze praca stabilna na lata.
A drugie pytanko czy jak przejdzie się wszystko pozytywnie i dostaniemy się na wstępniak czy można go oblać czy już tam wszystkich puszczają dalej i to tylko przygotowanie to służby gdzie każdy to przechodzi.
Czy na rozmowę kwalifikacyjną należy założyć garnitur czy wystarczy spodnie z koszulą,jak wejdziemy do pokoju czy podajemy wszystkim rękę.
tak podaj wszystkim rękę a kobiety pocałuj w stopy tyserio takie pytania zadajesz? Jak tak to odpuść SB pracę w sw

Persona1978 napisał:
Jesteś osoba pełnoletnią z wykształceniem minimum średnim i nie wiesz co masz powiedzieć, jak się ubrać?
Odwalić się w garniak i krawat nie problem,A reszta będzie na luzie.A co powiedzieć ,właśnie na tym olewa sporo osób.Bo wiadomo że idzie się dla stabilnej pracy i pewnej emerytury,nie po to aby pracować z ludźmi bo to można jako wolontariusz.Znam osoby po studiach co zdania nie potrafią sklecić,A być cwaniaczkiem tez nie warto.

Idz w koszuli i spodniach bo to nie rozmowa do biura. Podajesz rękę każdemu, mówisz ze widzisz się w służbie , lubisz prace w grupie. Prawda jest taka że tyle ludzi co teraz brakuje to co byś nie powiedział i jak tylko jesteś zdolny psychicznie i fizycznie to później gdzieś cię wrzucą do bardziej czy mniej skomplikowanych zadań.

Po jakim czasie od przyjęcia są pierwsze badania/komisje lekarskie ?

lomaga napisał:
Po jakim czasie od przyjęcia są pierwsze badania/komisje lekarskie ?
Komisje lekarskie są jeszcze zanim zostajesz przyjęty.

Andzia19 napisał:
Komisje lekarskie są jeszcze zanim zostajesz przyjęty.

Nieprawda-pytanie dotyczyło czegoś innego. Badania są co kilka lat.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót