Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Jakbyś nie zaliczył rozmowy to by Cię nikt do testu wiedzy nie dopuścił, wyluzuj. 😉

Czytam ,że w każdej jednostce jest inna kolejność poszczególnych etapów rekrutacji .
We Wrocławiu mieliśmy rozmowę a potem od razu po kilku dniach test sprawności .

A może jest tu ktoś z Wrocławia i dostał zaproszenie do dalszych etapów ( ja jeszcze czekam na odzew ) ???

Ja w Zielonej Górze miałem najpierw test wiedzy a pół godziny później rozmowę trwająca max 5min :)

Miałeś 5 min rozmowy z psychologiem czy kim? Bo rozmowa z psychologiem jest po psycho teście, a nie teście wiedzy

EkAk napisał:
Miałeś 5 min rozmowy z psychologiem czy kim? Bo rozmowa z psychologiem jest po psycho teście, a nie teście wiedzy

Nie nie, rozmowa kwalifikacyjna :)

W poniedziałek mam psychologa w Poznaniu ? Czego się spodziewać ? Jakieś rady ? :)

W Łodzi najpierw test wiedzy, później rozmowa rekrutacyjna następnie w ciągu tygodnia sprawnosciowka. Dzwonią że masz skierowania na badania i jedziesz :)

semonydex napisał:
Ja w Zielonej Górze miałem najpierw test wiedzy a pół godziny później rozmowę trwająca max 5min :)

Hej Semonydex, starasz się o przyjęcie do AŚ Zielona Góra, czy może ZK Krzywaniec?
Mógłbyś mi powiedzieć, ile kobiet było razem z Tobą na rozmowie kwalifikacyjnej w Zielonej Górze? Z góry dziękuję. :)

Kto 11 w oisw Rzeszów
idzie do służby?

Mxxx88 napisał:
Czytam ,że w każdej jednostce jest inna kolejność poszczególnych etapów rekrutacji .
We Wrocławiu mieliśmy rozmowę a potem od razu po kilku dniach test sprawności .

A może jest tu ktoś z Wrocławia i dostał zaproszenie do dalszych etapów ( ja jeszcze czekam na odzew ) ???

I jak??

Temida123 napisał:
Czy masz jakiś odzew z Wro ?

Nie , narazie zero odzewu . Test sprawności był w zeszłym tygodniu w środę .

Starasz się do Wrocławia ?

Mxxx88 napisał:
Nie , narazie zero odzewu . Test sprawności był w zeszłym tygodniu w środę .

Starasz się do Wrocławia ?

Na jakie stanowisko rekrutujesz ? I do której jednostki ?

Temida123 napisał:
Na jakie stanowisko rekrutujesz ? I do której jednostki ?

Generalnie to składałam do Aś i Zk1 Wrocław .....na młodszego referenta

napisałam wiad prywatna

Po dwóch miesiącach od komisji telefon, że rekrutacja zakończona, brak wakatów a od tej pory będą przyjmowane osoby z nowej rekrutacji.

Odradzam zdecydowanie, chyba, że należycie do tej elity plecaków.

Pozdrawiam

KamB@k22 napisał:
Kto 11 w oisw Rzeszów
idzie do służby?

Odezwij się do mnie na priv mam kilka pytań też jestem na oisw Rzeszów.

Ma ktoś jakieś informacje odnośnie ogłoszenia wyników konkursu w województwie Lubelskim ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót