L
luuuki85
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
gerzriv napisał:Czy ktoś już dostał telefon, że zaczyna pracę na terenie Lubelskiego ?
grzeriv mozna do Ciebie napisać na pw?mam parę pytań
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gerzriv napisał:Czy ktoś już dostał telefon, że zaczyna pracę na terenie Lubelskiego ?
Hej, natomiast wychodzi, iż razem byliśmy na rozmowie i pewnie na testach sprawnosciowych także. Posiadasz może ten przykładowy test slownikowy? 30 czy 35 pojęć? A może ktoś inny wie jakie pojęć można się spodziewać, aby podać definicje? Znam przypadek, w którym kolega nie popisał się za bardzo podając definicje i Pani psycholog powiedziała, iż nie będzie z nim rozmawiać, ponieważ ma za ubogie słownictwo. Pozdrawiamsemonydex napisał:Ja w Zielonej Górze miałem najpierw test wiedzy a pół godziny później rozmowę trwająca max 5min![]()
luuuki85 napisał:emik85 jesteś po teście w wiedzy ogólnej?
KowalOo93 napisał:Hej, czy z astygmatyzmem jest szansa przejsc komisje lekarska?
https://www.prawo.pl/akty/dz-u-2011-20-108,17679618.html opisane na co patrzą...Mxxx88 napisał:Właśnie też wciąż się nad tym zastanawiam.
Astygmatyzm: ,jedno okno 1,25
Okulista wpisał paragraf 13
oneboy napisał:https://www.prawo.pl/akty/dz-u-2011-20-108,17679618.html opisane na co patrzą...
emik85 napisał:Hej, natomiast wychodzi, iż razem byliśmy na rozmowie i pewnie na testach sprawnosciowych także. Posiadasz może ten przykładowy test slownikowy? 30 czy 35 pojęć? A może ktoś inny wie jakie pojęć można się spodziewać, aby podać definicje? Znam przypadek, w którym kolega nie popisał się za bardzo podając definicje i Pani psycholog powiedziała, iż nie będzie z nim rozmawiać, ponieważ ma za ubogie słownictwo. Pozdrawiam
semonydex napisał:A wiesz już coś może kiedy psycholog? Dostałes jakieś info? Słówek niestety nie mam![]()
KowalOo93 napisał:Mxx, Daj znać czy przeszła u Ciebie taka wada)
emik85 napisał:Wysłałem wiadomość prywatna
Np jabłko osioł poduszka. Z tych co byly nie znalam 3. To naprawdę podstawowe słowa.Mxxx88 napisał:Ja będę mieć psychologa w środę to postaram się zapamiętać i przekazać co tam dokładnie będzie
Magdalena.waw napisał:Np jabłko osioł poduszka. Z tych co byly nie znalam 3. To naprawdę podstawowe słowa.
Miałam niby 0.25 w każdym oku i astygmatyzm w lewym.Mxxx88 napisał:Właśnie też wciąż się nad tym zastanawiam.
Astygmatyzm: ,jedno okno 1,25
Okulista wpisał paragraf 13
emik85 napisał:A można więcej przykładów, jeżeli oczywiście pamiętasz?