S
suugar_aleks
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Marek19852 napisał:Masz online czy w okręgu test?
Mam online test, i co najlepsze że mogę przysiąść do niego o której mi pasuje byle by wyrobić się do 00:00
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marek19852 napisał:Masz online czy w okręgu test?
A to spoko też tak miałem masz na niego 35 min także naładuje tel do szukania odpsuugar_aleks napisał:Mam online test, i co najlepsze że mogę przysiąść do niego o której mi pasuje byle by wyrobić się do 00:00![]()
suugar_aleks napisał:Mam online test, i co najlepsze że mogę przysiąść do niego o której mi pasuje byle by wyrobić się do 00:00![]()
Marek19852 napisał:Jaki okręg?
dasz radę ,pytania z wosku 7,8 klasa dużo czasusuugar_aleks napisał:hahaprzy jutrzejszym stresie chyba nie będę miała czasu na szukanie odpowiedzi na tel
Rzeszów![]()
Marek19852 napisał:dasz radę ,pytania z wosku 7,8 klasa dużo czasu
Tak będziesuugar_aleks napisał:Dzięki za słowa otuchyoby było tak jak mówisz!
![]()
Marek19852 napisał:Tak będzieco innego lekarze...
Czekam na skierowanie lekarskiesuugar_aleks napisał:Przeczuwam, że z lekarzami nie będzie tak łatwoale narazie martwię się o jutro
a Ty na jakim etapie teraz jesteś?
![]()
Marek19852 napisał:Czekam na skierowanie lekarskie
suugar_aleks napisał:Czyli sprawnościowe tez już za Tobą?
Marek19852 napisał:Tak półtora tyd temu i czekam na lekarzy mieli od pon dzownic
suugar_aleks napisał:wow, to super! I jak te sprawnościowe? jest się czego obawiać?![]()
Marek19852 napisał:Również bez stresunie ma czego się obawiać wystarczy minimum sprawności
Wzajemnie pozdrosuugar_aleks napisał:No to fajniedzięki za treściwe odpowiedzi i powodzenia!
![]()
Nie byłam w Łodzi, ale mogę coś powiedzieć z własnego doświadczenia - miałam je już dwa razyadvi2 napisał:Witam, był może ktoś ostatnio na testach psychologicznych w Łodzi? Może ktoś coś o tym napisać, albo wskazać gdzie o tym można znaleźć informacje? Chodzi mi o jakieś pytania np. coś z liczbami, wyjaśnienie znaczenia jakiś słów ( ewentualnie jakie mogą być)
Dokładnie , nie ma co kombinować czy się uczyć na pamiecMigotka2107 napisał:Nie byłam w Łodzi, ale mogę coś powiedzieć z własnego doświadczenia - miałam je już dwa razynie da się do nich przygotować i nawet nie powinno się próbować, bo można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc... Testy są na logiczne myślenie - typu wybierz brakujący fragment który uzupełni całość (wycięty z obrazka), i ich stopień trudności wzrasta... Jeżeli chodzi o słowa - to podajesz definicje (najprostsza) wskazanego słowa
Dobry psycholog (a z takim miałam przyjemność) od razu wyłapie kombinacje... Najlepiej starać się podejść w miarę spokojnie i konsekwentnie - tyle mogę powiedzieć
Reszta już będzie należała do Ciebie
lekarzy nie ma szans w jeden dzieńKrzynia napisał:Ja składalam papiery w lutym, w maju miałam test wiedzy i sprawnosciowy. I tez czekam na telefon... podobno najpierw załatwiają braki kadrowe w ochronie a dopiero potem się wezmą za inne stanowiska .najlepiej dzwonić do kadr i pytać żeby chociaż mniej więcej wiedzieć co i jak![]()
A czy te badania można zrobić w jeden dzień ? Pewnie z tym ciężko prawda ?
Pozdrawiam