M
Marek19852
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 131
Jakie województwo?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jakie województwoDistrojer napisał:Witam. Mam pytanie. Czekają mnie badania lekarskie do SW. Byłem u okulisty i powiedziano mi że lewe oko mam -0.7 prawe -1.2. Czy to znaczy że nie mam szans na przejście komisji, czy jest szansa?
Podlaskie. Oczywiście okularki są.Marek19852 napisał:jakie województwo
Aaa, zobacz w rozporządzeniuDistrojer napisał:Podlaskie. Oczywiście okularki są.
Marek19852 napisał:Aaa, zobacz w rozporządzeniu
Distrojer napisał:Może głupie pytanie ale gdzie mam go szukać. Gdzieś na stronie ZK?
DziękiMarek19852 napisał:https://www.prawo.pl/akty/dz-u-2011-20-108,17679618.html
Ja nie miałem ,nie jestem z białegoMikusiala napisał:Witam czy jest tu ktoś z Białegostoku i miał testy psychologiczne w pod koniec maja ?
ja nie jestem , poznaniaMigotka2107 napisał:Może w takim razie i ja zapytam - jest ktoś z okregu poznańskiego, kto bierze aktualnie udział w rekrutacji ?![]()
Marek19852 napisał:ja nie jestem , poznania
Migotka2107 napisał:Rozumiem - pytam ogólnie wśród członków forumPowodzenia w rekrutacji
![]()
Marek19852 napisał:Dzięki już tylko lekarze...
Nie mam ale psychol bd z okręgu nie z szpitala to mi się wydaje na plusMigotka2107 napisał:To tak samo jak ja - masz już skierowanie ? Niestety nigdy nie miałam przyjemności stawać przed taką komisja i obawiam się, co ciekawego mogą znaleźć...![]()
Nie wiem jak to będzie u nas w MSW (miałeś już pierwsze badania psychologiczne?) Ja mam skierowanie już od początku maja... I tak to sie ciągnie... Na komisję trzeba zabrać ze sobą zaświadczenie od psychologa, który robił Ci testy - więc jakis tam oglad sytuacji będą mieliMarek19852 napisał:Nie mam ale psychol bd z okręgu nie z szpitala to mi się wydaje na plus
Migotka2107 napisał:Nie wiem jak to będzie u nas w MSW (miałeś już pierwsze badania psychologiczne?) Ja mam skierowanie już od początku maja... I tak to sie ciągnie... Na komisję trzeba zabrać ze sobą zaświadczenie od psychologa, który robił Ci testy - więc jakis tam oglad sytuacji będą mieli![]()
Czyli testów psychologicznych też jeszcze nie miales ?Marek19852 napisał:Ja czekam na skierowanie ,żadnego badania jeszcze nie miałem ,to najcięższy etap lekarze