Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Marek19852 napisał:
Masz online czy w okręgu test?

Mam online test, i co najlepsze że mogę przysiąść do niego o której mi pasuje byle by wyrobić się do 00:00 :)

suugar_aleks napisał:
Mam online test, i co najlepsze że mogę przysiąść do niego o której mi pasuje byle by wyrobić się do 00:00 :)
A to spoko też tak miałem masz na niego 35 min także naładuje tel do szukania odp 🤫🤫😁

suugar_aleks napisał:
haha 🤪 przy jutrzejszym stresie chyba nie będę miała czasu na szukanie odpowiedzi na tel 🤪
Rzeszów 😉
dasz radę ,pytania z wosku 7,8 klasa dużo czasu

Marek19852 napisał:
Tak będzie😁co innego lekarze...

Przeczuwam, że z lekarzami nie będzie tak łatwo 🤨 ale narazie martwię się o jutro 😅 a Ty na jakim etapie teraz jesteś? 🙂

suugar_aleks napisał:
Przeczuwam, że z lekarzami nie będzie tak łatwo 🤨 ale narazie martwię się o jutro 😅 a Ty na jakim etapie teraz jesteś? 🙂
Czekam na skierowanie lekarskie

Marek19852 napisał:
Tak półtora tyd temu i czekam na lekarzy mieli od pon dzownic

wow, to super! I jak te sprawnościowe? jest się czego obawiać? ☺️

suugar_aleks napisał:
wow, to super! I jak te sprawnościowe? jest się czego obawiać? ☺️

Również bez stresu 🙂nie ma czego się obawiać wystarczy minimum sprawności

Marek19852 napisał:
Również bez stresu 🙂nie ma czego się obawiać wystarczy minimum sprawności

No to fajnie 😉 dzięki za treściwe odpowiedzi i powodzenia! 😉☺️

Witam, był może ktoś ostatnio na testach psychologicznych w Łodzi? Może ktoś coś o tym napisać, albo wskazać gdzie o tym można znaleźć informacje? Chodzi mi o jakieś pytania np. coś z liczbami, wyjaśnienie znaczenia jakiś słów ( ewentualnie jakie mogą być)

advi2 napisał:
Witam, był może ktoś ostatnio na testach psychologicznych w Łodzi? Może ktoś coś o tym napisać, albo wskazać gdzie o tym można znaleźć informacje? Chodzi mi o jakieś pytania np. coś z liczbami, wyjaśnienie znaczenia jakiś słów ( ewentualnie jakie mogą być)
Nie byłam w Łodzi, ale mogę coś powiedzieć z własnego doświadczenia - miałam je już dwa razy 😉 nie da się do nich przygotować i nawet nie powinno się próbować, bo można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc... Testy są na logiczne myślenie - typu wybierz brakujący fragment który uzupełni całość (wycięty z obrazka), i ich stopień trudności wzrasta... Jeżeli chodzi o słowa - to podajesz definicje (najprostsza) wskazanego słowa 😉 Dobry psycholog (a z takim miałam przyjemność) od razu wyłapie kombinacje... Najlepiej starać się podejść w miarę spokojnie i konsekwentnie - tyle mogę powiedzieć 😉 Reszta już będzie należała do Ciebie

Migotka2107 napisał:
Nie byłam w Łodzi, ale mogę coś powiedzieć z własnego doświadczenia - miałam je już dwa razy 😉 nie da się do nich przygotować i nawet nie powinno się próbować, bo można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc... Testy są na logiczne myślenie - typu wybierz brakujący fragment który uzupełni całość (wycięty z obrazka), i ich stopień trudności wzrasta... Jeżeli chodzi o słowa - to podajesz definicje (najprostsza) wskazanego słowa 😉 Dobry psycholog (a z takim miałam przyjemność) od razu wyłapie kombinacje... Najlepiej starać się podejść w miarę spokojnie i konsekwentnie - tyle mogę powiedzieć 😉 Reszta już będzie należała do Ciebie
Dokładnie , nie ma co kombinować czy się uczyć na pamiec

Ja składalam papiery w lutym, w maju miałam test wiedzy i sprawnosciowy. I tez czekam na telefon... podobno najpierw załatwiają braki kadrowe w ochronie a dopiero potem się wezmą za inne stanowiska .najlepiej dzwonić do kadr i pytać żeby chociaż mniej więcej wiedzieć co i jak :)
A czy te badania można zrobić w jeden dzień ? Pewnie z tym ciężko prawda ?
Pozdrawiam

Krzynia napisał:
Ja składalam papiery w lutym, w maju miałam test wiedzy i sprawnosciowy. I tez czekam na telefon... podobno najpierw załatwiają braki kadrowe w ochronie a dopiero potem się wezmą za inne stanowiska .najlepiej dzwonić do kadr i pytać żeby chociaż mniej więcej wiedzieć co i jak :)
A czy te badania można zrobić w jeden dzień ? Pewnie z tym ciężko prawda ?
Pozdrawiam
lekarzy nie ma szans w jeden dzień

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót