M
Matrixs79
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
A i jeszcze kto do Wrocławia z 1 naboru do ZK nr 1 bo w piątek test TWO.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Matrixs79 napisał:A i jeszcze kto do Wrocławia z 1 naboru do ZK nr 1 bo w piątek test TWO.
Matrixs79 napisał:Mam testy jak zainteresowana pisz na PW.
amortencia napisał:Tez napisalam![]()
Mxxx88 napisał:Dziewczyny .... napisałam wam priv ������
Pytania pojawiają sie tutaj na forum w III części wątkuMxxx88 napisał:Dziewczyny .... napisałam wam priv ������
KowalOo93 napisał:Spodziewać sie moźna tylko jednego. Poprostu tego co miałeś wcześniej. Czyli test psychologiczny, rożne bajery i rozmowa z psychologiem. A to czy podważy decyzje poprzedniego psychologa to nikt nie wieIdź zrób swoje , bądz na luzie, nie kłam na teście. Jezeli przybrales na poczatku cechecharaktetu to tego sie trzymaj do konca, badz pewny w odpowiedziach. Niezaznaczaj odpowiedzi " nie wiem" . Odpowiadaj prosto i pelnymi zdaniami na rozmowie. Nie krec sie i patrz w oczy podczas rozmowy.
Flasher18 napisał:Pytanie czy źle zrobiłem to zaznaczając
Flasher18 napisał:Nie pchalbym się gdzieś gdzie fizycznie a na pewno psychicznie nie dałbym sobie rady.
Flasher18 napisał:Widziałem i naprawde wśród osób którzy kandydował było może kilku z kilkunastu co się nadawali.
forg napisał:Ale kim ty jesteś by to rozpoznawać?