Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Mxxx88 napisał:
Jeżeli nic szczególnego , żadnej adnotacji ( paragraf ) na obiegówce nie wpisała to absolutnie nie ma się czego obawiać

Mam nadzieje ogólnie rozmowa trwała 5 min. I w pełnym spokoju ;)

Marek19852 napisał:
Możesz coś więcej opisać odnośnie matryc testów?

Ogólnie pierwszy test to ankieta odnośnie chorób
czy spożywam alkohol itp. Drugie to pytania z odp zdecydowanie sie zgadzam ,zgadzam sie nie zgadzam sie itp. Pozniej test zeby dokończyć zdania oraz podac definicje słów np pomidor. i ostatnie dopasowac brakujące obrazki

Gośćwiraszka napisał:
Ogólnie pierwszy test to ankieta odnośnie chorób
czy spożywam alkohol itp. Drugie to pytania z odp zdecydowanie sie zgadzam ,zgadzam sie nie zgadzam sie itp. Pozniej test zeby dokończyć zdania oraz podac definicje słów np pomidor. i ostatnie dopasowac brakujące obrazki
Wygląda że nic trudnego ale to pewnie tylko tak wyglada

Powiem tak, zaczynam pracę w poniedziałek :) Papiery składałem w styczniu, trochę trwało wszystko :p

Test wiedzy ogólnej bardzo łatwy, myślę że każdy przynajmniej 20/30 będzie wiedział na spokojnie.
Rozmowa też nic nadzwyczajnego, proste pytania pokroju dlaczego SW.
Sprawnosciowka, troszkę się zmeczycie ale nie zdać się nie da ;)
Psycholog, ankieta, 305 pytan, matryca i rozmowa to totalny luz :) warto tylko słówka się poduczyć
Obiegowka, sporo łażenia i czekania w kolejkach mi zajęło 3 dni z komisją
Komisja trwała max minute, przepuszczają na luzie, był chłopak cały tors i ręce w tatuażach i też na luzie puścili.
Później prawie miesiąc czekania aż komisją wyśle papiery i zadzwonią ;) Dzwonili w poniedziałek że w poniedziałek mam być.

Także spokojnie, nie ma co się bać.

semonydex napisał:
Powiem tak, zaczynam pracę w poniedziałek :) Papiery składałem w styczniu, trochę trwało wszystko :p

Test wiedzy ogólnej bardzo łatwy, myślę że każdy przynajmniej 20/30 będzie wiedział na spokojnie.
Rozmowa też nic nadzwyczajnego, proste pytania pokroju dlaczego SW.
Sprawnosciowka, troszkę się zmeczycie ale nie zdać się nie da ;)
Psycholog, ankieta, 305 pytan, matryca i rozmowa to totalny luz :) warto tylko słówka się poduczyć
Obiegowka, sporo łażenia i czekania w kolejkach mi zajęło 3 dni z komisją
Komisja trwała max minute, przepuszczają na luzie, był chłopak cały tors i ręce w tatuażach i też na luzie puścili.
Później prawie miesiąc czekania aż komisją wyśle papiery i zadzwonią ;) Dzwonili w poniedziałek że w poniedziałek mam być.

Także spokojnie, nie ma co się bać.
A jakie słówka poduczyć?😀

Niestety ale musisz poszukać, były o awiane wiele razy bo sam się stąd uczyłem :)

Ale np osioł, poduszka, jabłko, słonina

semonydex napisał:
Niestety ale musisz poszukać, były o awiane wiele razy bo sam się stąd uczyłem :)

Ale np osioł, poduszka, jabłko, słonina
Czyli np poduszka do spania itp?

Ja tez jestem świeżo po komisji lekarskiej 26 marca miałem.
I mowisz ze około miesiąca czekałaś na tel?

W piątek 29 marca miałem testy psychologiczne i rozmowę z psychologiem po czym psycholog powiedziała że zdobyłem mało punktów na testach i wpisała niezdolny.Ale zapytała się czy chce kontynuować badania lekarskie obiegowke i odpowiedziałem ze tak.Powiedziala żebym dalej robil obiegowke bo na komisji lekarskiej lekarz może dac opinie ze zdolny.Mial ktoś podobną lub zna taka sytuację?

Lukasz21109 napisał:
W piątek 29 marca miałem testy psychologiczne i rozmowę z psychologiem po czym psycholog powiedziała że zdobyłem mało punktów na testach i wpisała niezdolny.Ale zapytała się czy chce kontynuować badania lekarskie obiegowke i odpowiedziałem ze tak.Powiedziala żebym dalej robil obiegowke bo na komisji lekarskiej lekarz może dac opinie ze zdolny.Mial ktoś podobną lub zna taka sytuację?

Też mnie ciekawi taka sytuacja , logicznie to bez sensu kontynuować jak jest się niezdolny

Witam, mam pytanko co do samego przyjęcia. Piszecie że jest to informacja z dnia na dzień, a co w sytuacji, kiedy trzeba złożyć wypowiedzenie w obecnej pracy? Dają czas? Czy to jak w wojsku, idzie informacja o powołaniu do służby?

Już takie pytanie padło parę razy w tym temacie i co pisali dzwonili i chcieli w ten sam dzień mieć odpowiedź😄

W każdym wątku było ponad 1000 odpowiedzi więc nie będę szukać strona po stronie bo zwyczajnie nie mam na to czasu. Mogę prosić o jakąś krótka i konkretna odpowiedź na moje pytanie?

Lukasz21109 napisał:

Jeżeli dokonczysz obiegowkę i dostaniesz nz to mozesz się odwołać wyżej, a tam juz może byc zdolny, więc chyba warto?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót