Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
forg napisał:
A wiesz to na podstawie czego?

Na podstawie tego że każdy jest tylko człowiekiem. Oczywiście nie neguje tego że każdy stara się rzetelnie wykonywać swoją prace. Ale jeśli jest możliwość odwołania to czemu by nie spróbować jak się nie uda spróbuję za rok. Aczkolwiek jak się zdarza czasem osoby które przychodzą do służby mimo zaliczonego psychologa nie dają rady.

Kamtom111 napisał:
Co nie zmienia faktu że czasem można odpasc przez zły dzień psychologa a czasami bywa wręcz odwrotnie.

Przeciez to są testy, jest wzór odpowiedzi, albo się łapiesz w pożądane ramy osobowosciowe, albo nie. Rozmowa ma na celu tylko dopytanie o to co jest niejasne.

Magdalena.waw napisał:
A byly jakies podwyzki? Z tego co wiem to w kwietniu nic nie było. Może wypowie się ktoś kto pracuje w sw? Gdzieś czytalam artykuł, że nie było podwyżek
Podwyżek brak. Być może maj.. albo i później. Na razie 12 mundurówka.

No ja rozmowę miałam pierwszą, a dopiero potem testy, więc nie było szansy na 'dopytanie'. Po prostu nie zgadzam się z opinią psychologa, dlatego chce się odwoływać.

I jakie podasz argumenty? Jak chcesz podważyć opinię psychologa? Napisz - może komuś pomożesz ....

Keyrus i to napisz na odwołaniu wystarczy. Tylko na odwołaniu napisz ze prosisz o ponowne przeprowadzenie testu.

Witam, złożyliście już orzeczenie komisji do naboru w Krakowie? wszyscy podostawali z ? jakies przecieki? jest tu wogóle ktoś z tego naboru ? :)

Czy ktos z naboru we Wroclawiu ma jakies informacje?

Magdalena.waw napisał:
Czy ktos z naboru we Wroclawiu ma jakies informacje?

Kilka osób już pracuje od 1 kwietnia, także najlepiej zadzwoń i się spytaj o swoją sytuację, bo widzę, że rankingu dalej nie ma

Ktoś był ostatnio na komisji lekarskiej w Bydgoszczy? Jak to wygląda

amortencia napisał:
Kilka osób już pracuje od 1 kwietnia, także najlepiej zadzwoń i się spytaj o swoją sytuację, bo widzę, że rankingu dalej nie ma

Z działu penitencjarnego też już ktoś zaczął?

Odpowie mi ktoś jak wygląda ta komisja lekarska w Bydgoszczy?

Andzia19 napisał:
Witam, ktoś wie ile zarabia młodszy psycholog/ młodszy wychowawca na starcie, teraz po tych podwyżkach?

Wychowawca jakieś 2700netto. Przed podwyżkami

Witam, podwyżki z pozycji 14 spadły na 12, zostały cofnięte. Trzymajcie się !

Hej, wie ktoś coś więcej odnośnie przyjęć do Wrocławia ?? Próba dodzwonienia się do kadr graniczy z cudem.. a rankingu jak nie było tak nie ma....

Kiler142 napisał:
Hej, wie ktoś coś więcej odnośnie przyjęć do Wrocławia ?? Próba dodzwonienia się do kadr graniczy z cudem.. a rankingu jak nie było tak nie ma....

Ponoć ranking miał być zamieszczony w tym tygodniu
( Taka informacja była podana w poniedziałek przez kadry )
Także może jeszcze jutro się ukaże

Kiler142 napisał:
Czekamy, ale jakbyś się dodzwonił jednak to daj znać

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót