Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Hej ,ktoś wiem jak bd wyglądać nabór zn rozmowa i two przez neta jakaś platforma?

cisse89 napisał:
Cześć !! Mógłbyś mi napisać jak przebiegał u Was egzamin i test na wstepniaku w zakładzie ?? Może być kontakt na priv

test był jednokrotnego wyboru było chyba 20 pytań. po teście losowało się scenkę i ją się pokazywało co by sie zrobiło/ jak byś się zachował w danym momencie. po wszystkim były jeszcze pytania od komisji.

kandydat30 napisał:
test był jednokrotnego wyboru było chyba 20 pytań. po teście losowało się scenkę i ją się pokazywało co by sie zrobiło/ jak byś się zachował w danym momencie. po wszystkim były jeszcze pytania od komisji.

Dsiekuje Ci bardzo za informację !! A możesz jeszcze zdradzić jakie scenki były do zrobienia ?!

forg napisał:
Gdybyś nie zauważył do SW są przyjmowane również kobiety i w tym temacie też się wypowiadają :)

Co robić? Wykonywać polecenia przełożonych. W pierwszych dniach oraz w następnych. Do tego w pierwszych dniach dużo pytać.

Masz racje,kobiety tez się starają o ta pracę.I jesli moge od razu zapytac-jak z tatuazem calej ręki na K L?moze ktoś przechodzil z zachodniopomorskiego?

Anna 91 napisał:
Lekarz na komisji zbadał uzębienie (jest coś o tym w przepisach ), a na tatuaż musisz mieć mądre wyjaśnienie dlaczego go masz .
Czasami to zależy czy przejdziesz od humoru lekarza.
Witam,a jesli chodzi o tatuaz na calej ręce?da się przejść,czy od razu"N"?

Ktoś wie czy Opole ruszyło koniec rekrutacji był 24

Jak długo czeka się na wyniki testu sprawnościowego? Nie pamiętam 1 wyniku z testu i tak liczę punkty i to zaważy czy będę miał pozytywną grupę. Pani ma dzwonić do kandydatów. Jaki jest czas oczekiwania?

W takim razie teraz tylko czekać. Taki stres był, że zapomniałem tego wyniku. Jestem tylko ciekawy czy do osób, które nie zaliczyły testu sprawnościowego też będą dzwonić i informować...

Test z wf to pikuś ,zobaczysz lekarzy

Witam, czy ktoś mógłby opisać, podać jakieś pytania z wizyty u pani psycholog. Jakieś przykłady np. testu liczbowego?

Nie ma sensu podawać bo to jak ma do policji albo prawda albo wyjątkowo sciemniac

Cześć! Aplikował ktoś na stanowisko młodszy referent? Powiecie coś o rozmowie kwalifikacyjnej? Czy też na zasadzie czemu SW, co to SW, hobby itp?

justynaaaz napisał:
Cześć! Aplikował ktoś na stanowisko młodszy referent? Powiecie coś o rozmowie kwalifikacyjnej? Czy też na zasadzie czemu SW, co to SW, hobby itp?

Dokładnie tak

Witam. Czy mając wadę wrodzoną (całkowity niedosłuch w jednym uchu) jest sens aplikować do pracy w SW? Na stanowisko wychowawcy? Akurat w Szczecinie ma być nabór.
Pozdrawiam.

bigi001 napisał:
Witam. Czy mając wadę wrodzoną (całkowity niedosłuch w jednym uchu) jest sens aplikować do pracy w SW? Na stanowisko wychowawcy? Akurat w Szczecinie ma być nabór.
Pozdrawiam.
Nie ma

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót