Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
forg napisał:
To po co pytać? Skoro autorowi pytania zależy to niech wbija się w garnitur. Lub inny odświętny strój.
Przykre, że do służby trafiają ludzie, którzy nie potrafią nawet sami podjąć decyzji jak się ubrać. I taki człowiek ma być przełożonym osoby pozbawionej wolności ....

To Twoja interpretacja, żeby nie powiedzieć - nadinterpretacja... Nie pierwszy już raz... Kto pyta, nie błądzi 😉 Przykre, że do służby trafiają ludzie którzy roszczą sobie prawo do tak powierzchownego i płytkiego oceniania innych... A wydawać by się mogło, że funkcjonariuszy powinien cechować większy profesjonalizm...
Ps. Jeżeli masz odmienne zdanie - to Twoja sprawa... Jednak w chłopaku ktoś zobaczył potencjal i dał mu szansę... Więc z mojej strony - powodzenia w służbie 😉💪

Ostatnia edycja:
Ludzie mają różne hobby.. Jedni biegają, inni coś trenują. Są też tacy co fotografują. Jak widać zdarzają się też tacy co w wolnej chwili patrzą czy można coś na forum nad interpretować :)

Witam.mam pytanie do osób z okręgu warszawskiego. Jak to wygląda bo zakónczeniu obiegówki. Panie w rejestracji stemplują badania i co dalej? Zanosimy kopertę na sandomierską.?czy komisja jest z naszym udziałem?czy może zostawiamy kopertę na wołoskiej i to wszytsko?

mularzbo napisał:
Witam.mam pytanie do osób z okręgu warszawskiego. Jak to wygląda bo zakónczeniu obiegówki. Panie w rejestracji stemplują badania i co dalej? Zanosimy kopertę na sandomierską.?czy komisja jest z naszym udziałem?czy może zostawiamy kopertę na wołoskiej i to wszytsko?
jestem z okręgu warszawskiego ale badania miałam w Lublinie więc po obiegówce nic mnie nie obchodziło zadzwonili tylko że komisja wstawiła zdolna i papiery poszły do Warszawy

Justi1977 napisał:
jestem z okręgu warszawskiego ale badania miałam w Lublinie więc po obiegówce nic mnie nie obchodziło zadzwonili tylko że komisja wstawiła zdolna i papiery poszły do Warszawy

Mi też panie w rejestracji mówiły że komisji niby nie ma A na korytarzu mówią że jest bo koledzy mieli.

mularzbo napisał:
Mi też panie w rejestracji mówiły że komisji niby nie ma A na korytarzu mówią że jest bo koledzy mieli.
Ja jak nie wiedziałam dzwoniłam do Mswia w necie poszukałam komisję mswia i tam mi pani wszystko powiedziała zadzwoń nie słuchaj innych bo każdy mówi co innego, a gdzie składałeś papiery do jakiej jednostki

Justi1977 napisał:
Ja jak nie wiedziałam dzwoniłam do Mswia w necie poszukałam komisję mswia i tam mi pani wszystko powiedziała zadzwoń nie słuchaj innych bo każdy mówi co innego, a gdzie składałeś papiery do jakiej jednostki

Radom,ale z tego co widzę to nie ma szans. Dziwne jest to, że były już dwa rankingi A ja dopiero zacząłem obiegowke w połowie lipca.a tym bardziej że mają ludzie po 55pkt i mają prawo wyboru jednostki

mularzbo napisał:
Radom,ale z tego co widzę to nie ma szans. Dziwne jest to, że były już dwa rankingi A ja dopiero zacząłem obiegowke w połowie lipca.a tym bardziej że mają ludzie po 55pkt i mają prawo wyboru jednostki

Pytanie, czy pomimo rankingu - będzie dla nich miejsce... Różne sytuacje się dzieją...

Migotka2107 napisał:
Pytanie, czy pomimo rankingu - będzie dla nich miejsce... Różne sytuacje się dzieją...

W Radomiu brak wolnych etatów ostatnio.zobaczymy

mularzbo napisał:

A bierzesz pod uwagę jeszcze jakaś inna jednostkę ? Wakaty mogą się pojawić z czasem - sporo osób odchodzi na emeryturę, idąc jeszcze starym zasadami emerytalnymi...😉
Ps. Szczególnie chodzi mi o dział ochrony - tam potrzeby są największe 😉

Migotka2107 napisał:
A bierzesz pod uwagę jeszcze jakaś inna jednostkę ? Wakaty mogą się pojawić z czasem - sporo osób odchodzi na emeryturę, idąc jeszcze starym zasadami emerytalnymi...😉
Ps. Szczególnie chodzi mi o dział ochrony - tam potrzeby są największe 😉

No jeśli mi zaproponują to pójdę. Zytkowice,grojec W ostateczności Służewiec

mularzbo napisał:
Wiem bo i ja do Radomia byłam w rankingu i nic telefon że nie ma wolnych miejsc ale trzeba patrzeć na kolejne rankingi...

mularzbo napisał:
No jeśli mi zaproponują to pójdę. Zytkowice,grojec W ostateczności Służewiec
To już Ci mówię ja składałam do zytkowic Siedlec Grójca też już były zajęte i też chyba pójdę do Służewca

Migotka2107 napisał:
jazdy ma prawo wyboru ale tylko wybrani idą odpowiedź sobie dlaczego dostaje się ktoś z małą liczba punktów a ten co ma więcej nie.

Justi1977 napisał:
jazdy ma prawo wyboru ale tylko wybrani idą odpowiedź sobie dlaczego dostaje się ktoś z małą liczba punktów a ten co ma więcej nie.
Wiem o co chodzi. Tak samo jedni mają badania w pierwszej kolejności A drudzy czekają aż braknie miejsc

mularzbo napisał:
Wiem o co chodzi. Tak samo jedni mają badania w pierwszej kolejności A drudzy czekają aż braknie miejsc
Ja już miałam badania w połowie czerwca i nic brak miejsc...

Po psycholu i psychiatrze skierowanli mnie od razu na...komisję...(??) :o
Po wszystkim kazali czekać na korespondencję która ma zostać dostarczona do 7 dni,
Czy mieliście podobnie?
Okręg bydgoski

Mardra0969 napisał:
Po psycholu i psychiatrze skierowanli mnie od razu na...komisję...(??) :o
Po wszystkim kazali czekać na korespondencję która ma zostać dostarczona do 7 dni,
Czy mieliście podobnie?
Okręg bydgoski
Po psychologu ( badanie było w okręgu), następnie było badanie u psychiatry. Jeśli ten stwiedzil zdolny / zdolna dostawało się skierowanie na dalsze badania, krew, ekg oraz rtg. Jeśli była adnotacja niezdolny / niezdolna nie wysyłali już na dalsze badania

Tylko ze w moim przypadku od razu skierował mnie na komisje... ??????. W przypadku adnotacji "niezdolny" bez sensu byłoby dalsze kierowanie na badanie...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót