Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
obes97 napisał:
W piątek mam rozmowę to dopytam się dokładniej. A o psychologu możecie coś powiedzieć? Jak te testy wyglądają?
Słownik do opisania, matryce jak ktoś wyżej napisał, ogólne testy na inteligencję, spostrzegawczość no i pokazujące jaką masz osobowość 😉 nie jest to jakoś bardzo trudne 😉 grunt to być konsekwentnym w odpowiedziach i nie panikować 😉 powodzenia

RE: Praca w Służbie Więziennej - IV

Migotka2107 napisał:
Słownik do opisania, matryce jak ktoś wyżej napisał, ogólne testy na inteligencję, spostrzegawczość no i pokazujące jaką masz osobowość 😉 nie jest to jakoś bardzo trudne 😉 grunt to być konsekwentnym w odpowiedziach i nie panikować 😉 powodzenia

słownik do opisania? w sensie np. jakieś wyjaśnienia pojęć?

obes97 napisał:
słownik do opisania? w sensie np. jakieś wyjaśnienia pojęć?
Tak 😉 masz podana listę słów (bodajże 1,5 strony) i masz w jak najprostszy sposób opisać ich znaczenie 😉

Migotka2107 napisał:

Test na spostrzegawczość, możesz coś więcej powiedzieć? ;) O co w nim chodzi?

Marek19852 napisał:
Matryce ravena są apki i na yt

Czyli nie ma zadań, które stricte badają SPOSTRZEGAWCZOŚĆ? Chodzi tutaj o Ravena?
Raven odpowiada za inteligencję w wypadku tych testów, a nie spostrzegawczość.
Spostrzegawczość w takim zestawie testów, to raczej osobna kategoria, stąd było moje pytanie - w jaki sposób badają spostrzegawczość, co to za zadania?
;)

Witam, mam pytanie odnośnie komisji lekarskich. Czy teraz obiegówkę robi się normalnie czy wszystko jest wstrzymane?

Pav3l napisał:
Witam, mam pytanie odnośnie komisji lekarskich.

Proponuje przebrnąć przez prowadzone w tym temacie rozmowy towarzyskie i poczytać. I odpowiedź będzie jasna.

Witam, czy ktoś odwoływał się od decyzji psycholog i mu się udało i jak takie odwołanie napisać i do kogo kierować pismo?

Pav3l napisał:
Witam, mam pytanie odnośnie komisji lekarskich. Czy teraz obiegówkę robi się normalnie czy wszystko jest wstrzymane?

To może ja Ci na szybko odpowiem, że z tego co się orientuje w poszczególnych okręgach, to badania robi się tak, jak opisała wyżej koleżanka. To znaczy dostajesz wykaz lekarzy, którzy mają umowę z MSW i zapisujesz się wg obiegówki. Bywa różnie, bo obecnie różnie przyjmują. Niestety nie jest chyba w żadnym okręgu tak jak bywało dawniej, że idziesz do szpitala i robisz po kolei badania w jednym miejscu. Musisz trochę podzwonić i pojeździć. W związku z tym trwa to dłużej niż standardowo. Nie ma co narzekać, w obecnej sytuacji ważne, że w ogóle są jakieś badania wykonywane i nie jest rekrutacja wstrzymana...
A ja mam pytanie jakich macie lekarzy na karcie obiegowej, mógłby ktoś mi ich wymienić? I dopisać jaki odział. Bo mam sprzeczne informacje i chciałabym zweryfikować ze swoją...

ja jestem obecnie w czasie załatwiania spraw z obiegówką i lekarzami i mam do ogarnięcia: kardiologa, laryngologa, neurologa, chirurga, ortopedę, okulistę, ginekologa i badnie krwi i moczu :)
Okręg Rzeszów ;)

Czy ktoś już był u psychiatry?(posiadający tatuaże, moje są w miejscu zakrytym). Pani psychiatra kazała mi je pokazać i sprowokowała mnie mówiąc, że z tatuazami to już jestem spalona, po czym ja powiedziałam, że można je mieć i nie ma problemu gdy nie wystają spod munduru. Dała mi Z.

Joojop napisał:
Czy ktoś już był u psychiatry?(posiadający tatuaże, moje są w miejscu zakrytym). Pani psychiatra kazała mi je pokazać i sprowokowała mnie mówiąc, że z tatuazami to już jestem spalona, po czym ja powiedziałam, że można je mieć i nie ma problemu gdy nie wystają spod munduru. Dała mi Z.
Miałem podobnie a psychol mówiła że już nie ma takiego czegoś że z dziarami nie puszczają ale są wyjątki na twarzy itp

Marek19852 napisał:
Miałem podobnie a psychol mówiła że już nie ma takiego czegoś że z dziarami nie puszczają ale są wyjątki na twarzy itp

Dziękuję kolego za odpowiedź. Wiadomo na twarzy to trochę średnio...

Marek19852 napisał:
Miałem podobnie a psychol mówiła że już nie ma takiego czegoś że z dziarami nie puszczają

Facet gadający jak przestępca ma być funkcjonariuszem? Czas już na mnie ....

suugar_aleks napisał:
ja jestem obecnie w czasie załatwiania spraw z obiegówką i lekarzami i mam do ogarnięcia: kardiologa, laryngologa, neurologa, chirurga, ortopedę, okulistę, ginekologa i badnie krwi i moczu :)
Okręg Rzeszów ;)

Dzięki 😀 Napisz mi jeszcze jeśli możesz, do jakiego działu startujesz, No i czy ktoś Ci ogarnia tych lekarzy, czy może sama/sam dzwonisz i dopytujesz o terminy przyjęć? No i czy w szpitalu MSW coś robisz czy nic ?
A po co chirurg, tak na marginesie? 🥴

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót