O
obes97
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 39
RE: Praca w Służbie Więziennej - IV
dzięki.
Marek19852 napisał:matryce ravena ,zwykła rozmowa
dzięki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marek19852 napisał:matryce ravena ,zwykła rozmowa
Słownik do opisania, matryce jak ktoś wyżej napisał, ogólne testy na inteligencję, spostrzegawczość no i pokazujące jaką masz osobowośćobes97 napisał:W piątek mam rozmowę to dopytam się dokładniej. A o psychologu możecie coś powiedzieć? Jak te testy wyglądają?
Migotka2107 napisał:Słownik do opisania, matryce jak ktoś wyżej napisał, ogólne testy na inteligencję, spostrzegawczość no i pokazujące jaką masz osobowośćnie jest to jakoś bardzo trudne
grunt to być konsekwentnym w odpowiedziach i nie panikować
powodzenia
Takobes97 napisał:słownik do opisania? w sensie np. jakieś wyjaśnienia pojęć?
np co to jest kopiejkaobes97 napisał:słownik do opisania? w sensie np. jakieś wyjaśnienia pojęć?
Marek19852 napisał:np co to jest kopiejka
Migotka2107 napisał:O tak, ta nieszczęsna kopiejka![]()
Migotka2107 napisał:Słownik do opisania, matryce jak ktoś wyżej napisał, ogólne testy na inteligencję, spostrzegawczość no i pokazujące jaką masz osobowośćnie jest to jakoś bardzo trudne
grunt to być konsekwentnym w odpowiedziach i nie panikować
powodzenia
wonder_a napisał:Test na spostrzegawczość, możesz coś więcej powiedzieć?O co w nim chodzi?
Marek19852 napisał:Matryce ravena są apki i na yt
Pav3l napisał:Witam, mam pytanie odnośnie komisji lekarskich.
Pav3l napisał:Witam, mam pytanie odnośnie komisji lekarskich. Czy teraz obiegówkę robi się normalnie czy wszystko jest wstrzymane?
Miałem podobnie a psychol mówiła że już nie ma takiego czegoś że z dziarami nie puszczają ale są wyjątki na twarzy itpJoojop napisał:Czy ktoś już był u psychiatry?(posiadający tatuaże, moje są w miejscu zakrytym). Pani psychiatra kazała mi je pokazać i sprowokowała mnie mówiąc, że z tatuazami to już jestem spalona, po czym ja powiedziałam, że można je mieć i nie ma problemu gdy nie wystają spod munduru. Dała mi Z.
Marek19852 napisał:Miałem podobnie a psychol mówiła że już nie ma takiego czegoś że z dziarami nie puszczają ale są wyjątki na twarzy itp
Marek19852 napisał:Miałem podobnie a psychol mówiła że już nie ma takiego czegoś że z dziarami nie puszczają
suugar_aleks napisał:ja jestem obecnie w czasie załatwiania spraw z obiegówką i lekarzami i mam do ogarnięcia: kardiologa, laryngologa, neurologa, chirurga, ortopedę, okulistę, ginekologa i badnie krwi i moczu![]()
Okręg Rzeszów![]()