J
Joojop
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Justi1977 napisał:zaczynasz pracę?
Zaczynam czekanie na telefon, narazie lub już etap rankingu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Justi1977 napisał:zaczynasz pracę?
To witaj w klubie oczekującychJoojop napisał:Zaczynam czekanie na telefon, narazie lub już etap rankingu
Wisnia1234 napisał:Zastanawiasz się nad operacją?
GratulacjeJoojop napisał:Dziś oficjalnie zakończyłam proces potyczekA teraz zostało jak Wam oczekiwanie aż ktoś się odezwie. Powodzenia
czekam na info czy się udało!?
wonder_a napisał:A czy ktoś mi powie jak jest z krwią ? Kto na to patrzy i jak na to patrzy? Jakie odchylenia są dopuszczalne?
wonder_a napisał:A czy ktoś mi powie jak jest z krwią ? Kto na to patrzy i jak na to patrzy? Jakie odchylenia są dopuszczalne?
Somat napisał:Parę postów wcześniej macie wytyczne co jest brane pod uwagę i jakie są normy![]()
Joojop napisał:U mnie internista kazał powtórzyć krew w kierunku cukrzycy, ale wszystko było ok.
Migotka2107 napisał:U mnie internista nie spojrzał w ogóle, ale na komisji już patrzyli i omawiali - akurat u mnie komisja była z moim udziałem...
Zajrzyj do wiadomości prywatnychwonder_a napisał:Opowiedz o tej komisji. Jak było, co pytali itp.![]()
Zdolność miałaś od wszystkich lekarzy?
obes97 napisał:Czy jest ktoś z okręgu białostockiego ?
Distrojer napisał:Ja jestem z białostockiego ✌
Szymunek napisał:Hej, mam podobną wadę do Ciebie i też się zastanawiam jak to będzie. W środę mam okulistę i się okaże![]()
Anika1990 napisał:Witaj, i jak wizyta u okulisty?
Szymunek napisał:Wysłałem wiadomość na priv
Marbydg napisał:Witam, jest ktoś z okręgu bydgoskiego? Na etapie po testach sprawnościowych ?