Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Joojop napisał:
Dziś oficjalnie zakończyłam proces potyczek;) A teraz zostało jak Wam oczekiwanie aż ktoś się odezwie. Powodzenia 😁 czekam na info czy się udało!?
Gratulacje 😉 daj znać jak coś się wyjaśni... 😉 to grono oczekujących jak widać systematycznie się powiększa 😅✌️

A czy ktoś mi powie jak jest z krwią ? Kto na to patrzy i jak na to patrzy? Jakie odchylenia są dopuszczalne?

wonder_a napisał:
A czy ktoś mi powie jak jest z krwią ? Kto na to patrzy i jak na to patrzy? Jakie odchylenia są dopuszczalne?

U mnie internista nie spojrzał w ogóle, ale na komisji już patrzyli i omawiali - akurat u mnie komisja była z moim udziałem...

wonder_a napisał:

U mnie internista kazał powtórzyć krew w kierunku cukrzycy, ale wszystko było ok.

Parę postów wcześniej macie wytyczne co jest brane pod uwagę i jakie są normy :)

Somat napisał:
Parę postów wcześniej macie wytyczne co jest brane pod uwagę i jakie są normy :)

W tych wytycznych to tak średnio zrozumiale, przynajmniej dla mnie - nie wiem czy moje ciut minimalne odchylenie od normy - to dla nich już upośledzenie i kolejna niezdolność do kolekcji ... 😎

Joojop napisał:
U mnie internista kazał powtórzyć krew w kierunku cukrzycy, ale wszystko było ok.

To to pewnie też mi każe 😅
Minimalne odchylenie w tym mam, ale pewnie znaczące dla komisji.

Migotka2107 napisał:
U mnie internista nie spojrzał w ogóle, ale na komisji już patrzyli i omawiali - akurat u mnie komisja była z moim udziałem...

Opowiedz o tej komisji. Jak było, co pytali itp. :)
Zdolność miałaś od wszystkich lekarzy?

wonder_a napisał:
Opowiedz o tej komisji. Jak było, co pytali itp. :)
Zdolność miałaś od wszystkich lekarzy?
Zajrzyj do wiadomości prywatnych 😉
Co do komisji - miałam dwóch lekarzy, pytali o tatuaże i ich znaczenie (miałam też pokazać - na tyle na ile się dało, ale bez rozbierania się z ubrań 😉) Pytali właśnie o wyniki badań - widzialam że wszystko sobie tam wertowali...od wszystkich lekarzy miałam pozytywną opinię - dopytywałam czy aby na pewno wszystko jest ok 😅

Witam, jest ktoś z okręgu bydgoskiego? Na etapie po testach sprawnościowych ?

Szymunek napisał:
Hej, mam podobną wadę do Ciebie i też się zastanawiam jak to będzie. W środę mam okulistę i się okaże 😁

Witaj, i jak wizyta u okulisty?

Marbydg napisał:
Witam, jest ktoś z okręgu bydgoskiego? Na etapie po testach sprawnościowych ?

Cześć, ja jestem i właśnie powoli kończę obiegówkę

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót