forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 519
Justi1977 napisał:masz wstawić się do pracy?
Sugeruję nie wstawiać się (upijać) przed stawieniem się do służby.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Justi1977 napisał:masz wstawić się do pracy?
No takforg napisał:Sugeruję nie wstawiać się (upijać) przed stawieniem się do służby.
onlinegierki napisał:Drodzy Państwo czy oprócz Kardiologa jakiś lekarz potrzebował badania laboratoryjne? Na obiegówce jest napisane, że do poradni kardiologiczno-internistycznej potrzebuje te badania (krew, mocz). A jak z innymi lekarzami? Chodzi o to, że w poniedziałek mam laryngologa i nie wiem czy laryngolog nie będzie patrzył na te badania
onlinegierki napisał:Drodzy Państwo czy oprócz Kardiologa jakiś lekarz potrzebował badania laboratoryjne? Na obiegówce jest napisane, że do poradni kardiologiczno-internistycznej potrzebuje te badania (krew, mocz). A jak z innymi lekarzami? Chodzi o to, że w poniedziałek mam laryngologa i nie wiem czy laryngolog nie będzie patrzył na te badania
ResoNika napisał:Migotka opróżnij skrzynkę odbiorczą bo nie mogę wysłać wiadomości ������
hej dziś u nas był ranking jestem w rankingu kazali wysłać oświadczenie po czym telefon że niestety niema dlamnie teraz miejsc i trzeba czekać na kolejny rankingMigotka2107 napisał:Jeżeli dzwonili - to superjesteś już całkiem blisko
zawsze można próbować się później przenieść - jest to praktykowane
![]()
Migotka2107 napisał:Kurcze, ale jak to ? Nie ma miejsca w jednostce która wybrałaś czy jak ? Widziałam właśnie dzisiaj kilka rankingów - w tym jeden naprawdę spory do różnych działów, więc coś się zaczyna ruszać...[/QUOTE dokładnie tak nie ma miejsca ja składałam do innej dwa tygodnie temu zadzwonili że tam już nie ma miejsc zaproponowali inne a dziś oświadczenie moje i tel że w tej innej jednostce też nie ma miejsca. No i weź ręce opadają a to ja mogę być w kolejnym rankingu jak dziś już byłam?
no widzisz niewiem co myśleć czy mogę być w kolejnym rankingu?Migotka2107 napisał:Kurcze, ale jak to ? Nie ma miejsca w jednostce która wybrałaś czy jak ? Widziałam właśnie dzisiaj kilka rankingów - w tym jeden naprawdę spory do różnych działów, więc coś się zaczyna ruszać...
Justi1977 napisał:A ile czasu minęło od rankingu do czasu kiedy zadzwonili że masz wstawić się do pracy?
Anika1990 napisał:A obiegówkę kiedy zrobiłaś?
Tak że w przyszłym tygodniu będzie ranking! Ale widzisz ja składałam gdzie indziej zgodziłam się na jednostkę o 50km dalej jak do tej co składałam. Dziś dwa telefony że jest ranking i żebym szybko oświadczenie wypełniła. Drugi telefon że niestety już zajęte poszedł chłopak i że ranking w przyszłym tygodniu i będziemy dzwonić. To nie rozumiem teraz niema miejsc a za tydzień będą?Migotka2107 napisał:Szczerze mówiąc, to właśnie nie wiem jak to jest... Bo przecież niby oczekujesz na przyjęcie...A coś ci powiedzieli, kiedy spodziewac się tego następnego rankingu?
Justi1977 napisał:hej dziś u nas był ranking jestem w rankingu kazali wysłać oświadczenie po czym telefon że niestety niema dlamnie teraz miejsc i trzeba czekać na kolejny ranking![]()
właśnie ja chciałam zmienić oświadczenie na gdzie indziej.. Ale nie było miejsc powiedzieli mi że pod koniec każdego miesiąca jest szansa że odchodzą na emerytury. Czyli to że się przejdzie wszystko nie oznacza że pójdzie się do pracy dobrze ktoś napisał że czekał aż mu badania wyszłyJoojop napisał:Powinni Cię poinformować, że są miejsca w innych zakładach. Zapytać czy się zgadzasz. Chyba, że nie ma miejsca nigdzie to bez sensu jest przeprowadzanie całego procesu rekrutacyjnego...
Justi1977 napisał:właśnie ja chciałam zmienić oświadczenie na gdzie indziej.. Ale nie było miejsc powiedzieli mi że pod koniec każdego miesiąca jest szansa że odchodzą na emerytury. Czyli to że się przejdzie wszystko nie oznacza że pójdzie się do pracy dobrze ktoś napisał że czekał aż mu badania wyszły