R
Radolin
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Bartezzpro napisał:Ja bielsko, właśnie dostalem wiadomość że mam przyjść na rozmowę 26 mają do katowic
Telefonicznie dostałeś wiadomość czy na maila??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bartezzpro napisał:Ja bielsko, właśnie dostalem wiadomość że mam przyjść na rozmowę 26 mają do katowic
Radolin napisał:Telefonicznie dostałeś wiadomość czy na maila??
Radolin napisał:Telefonicznie dostałeś wiadomość czy na maila??
Nerd napisał:Jestem z Śląska - z ostatniego naboru. Poczekaj cierpliwie. Jak do tej pory nie dali znać, że czegoś brakuje w papierach to znaczy że wszystko jest okej. Bądź cierpliwy. Dostaniesz maila od Pani zajmującej się rekrutacją. Ja dostałem info o rozmowie dopiero 1.5 miesiąca od dnia zakończenia składania papierów.
Bartezzpro napisał:Dostałeś się??
Nerd napisał:Tak, jestem aktualnie w służbie.
Bartezzpro napisał:Ciężka była droga??
I jak tam po rozmowie?? Ja idę jutro.Bartezzpro napisał:Ja bielsko, właśnie dostalem wiadomość że mam przyjść na rozmowę 26 mają do katowic
Witam a czy miałeś robionego holtera jak się starałeś do służby a jakie miałeś ciśnienie bo ja także miałem przy wysokie miałem przy pierwszym badaniu 148 /100 a przy drugim 136/86 i lekarz mi wpisał jakąś chorobę białego fartucha czy są szanse że się dostanę jakie miałeś ciśnienie?hammer13 napisał:Witam!
Mam pytanko do funkcjonariuszy, którzy już pracują w SW, a mianowicie jak wyglądają badania okresowe dla funkcjonariuszy? Czy wyglądają identycznie jak badania dla kandydatów? Czy jest możliwość, aby będąc w służbie lekarz bądź pielęgniarka nie dopuścili funkcjonariusza do pełnienia służby z powodu wysokiego ciśnienia, które w moim przypadku pojawia się w gabinecie? Z własnego doświadczenia wiem, że podczas rekrutacji kierują w takim przypadku na holtera a jak wygląda to będąc już w służbie bo nie wiem czy przed badaniami jechać i zrobić holtera.
Radolin napisał:I jak tam po rozmowie?? Ja idę jutro.
Bartezzpro napisał:Cześć, wydaje się że ok. Kazali przedstawić swoją autoprezentacje, wypytywali dlaczego chcę do SW ? Czy wiem na czym polega praca w SW i ogólnie taka luźna gadka w której przeszliśmy przez moment na tematy w ogóle nie związane z SWtrzeba przede wszystkim podejść do rozmowy na luzie. Na meila do tygodnia czasu dają znać czy się przechodzi dalej czy nie. Aha, no i tak jak pisałem wcześniej, NIE BYLO ZADNEGO TESTU WIEDZY OGOLNEJ
pozdrawiam i życzę powodzenia
![]()
Radolin napisał:Nie dziękujeżeby nie zapeszyć. Mam nadzieje że dostaniemy się
![]()
Bartezzpro napisał:Oby bo przez te korki w Katowicach to już mnie nerwica brała![]()
Marcin860417 napisał:Witam a czy miałeś robionego holtera jak się starałeś do służby a jakie miałeś ciśnienie bo ja także miałem przy wysokie miałem przy pierwszym badaniu 148 /100 a przy drugim 136/86 i lekarz mi wpisał jakąś chorobę białego fartucha czy są szanse że się dostanę jakie miałeś ciśnienie?
Radolin napisał:Nie dziękujeżeby nie zapeszyć. Mam nadzieje że dostaniemy się
![]()
Bartezzpro napisał:No i jak kolego? Jak poszło?
Bartezzpro napisał:Czyli taki pic na wodę - fotomontażteż miałem takie wrażenie, że szkoda było gnać do kato by pogadać bez konkretów o SW
![]()