P
paulinecake
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Czy praktykę zawodową po przyjęciu odbywa się w innej jednostce niż ta, do której zostało się przyjętym?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie, w tej samejpaulinecake napisał:Czy praktykę zawodową po przyjęciu odbywa się w innej jednostce niż ta, do której zostało się przyjętym?
Migotka2107 napisał:Nie, w tej samejjedynie na wstępniak wyjeżdża się do ośrodka szkoleniowego (chociaż w czasie covid nie zawsze tak było )
![]()
paulinecake napisał:Mam sprzeczne informacje i trochę mnie to zbija z tropu; otóż moja jednostka wysyła na praktykę do innych zakładów, to akurat wiadomość, którą otrzymałam bezpośrednio razem z potwierdzeniem przyjęcia*
O ile na wstępniak jestem gotowa organizacyjnie, to to mnie zaskoczyło
![]()
Migotka2107 napisał:Hmm, to ciężko powiedzieć z czego to wynika... U nas praktyka zawodowa jest w naszym zakładzie... No chyba, że zostałaś przyjęta do małej jednostki (typu ozet) i będziesz się uczyć w większej, bo tam mają mentorów... To takie sytuacje bywają. Do jakiego działu zostałaś przyjęta ?
paulinecake napisał:Do penitu, zakład wcale nie taki mały, dlatego jestem skonsternowana tym pomysłem, bo nigdy nie słyszałam, że praktyki są poza macierzystą jednostką… Ale co ja tam wiem![]()
Migotka2107 napisał:To może tak być, że masz się wyszkolić w tej większej jednostce - a później pójdziesz do tej w której będziesz już pełnić służbę![]()
lalunia37 napisał:Tak się składa że razem z koleżanką Migotka2107 służę w tej samej jednostce, tylko w dziale kwatermistrzowskim i są u nas praktykanci z ZK Rawicz zdaję się...
Trini28 napisał:Hej! Może ktoś zna odpowiedź na moje pytanie i będzie mi w stanie pomóc. Chodzi o dodatek za brak mieszkania. Mój partner wynajmuje mieszkanie, a ja mieszkam razem z nim, jednak umowa najmu jest tylko na niego. Sama nie posiadam żadnego tytułu prawnego do żadnego mieszkania. Czy należy mi się dodatek za brak mieszkania ?