M
marcela.gal
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Mam pytanie, wiecie może jak wygląda rekrutacja na stanowisko młodszego referenta działu ewidencji w SW? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
malgorzaata.t napisał:Komisja lekarska w Łodzi to totalna porażka . Takie maja braki kadrowe a w komisji czas się zatrzyma niczym w PRL. Przechodziłam ostatnio cała procedurę na stanowisko wychowawcy do Łodzi . Wszystko przeszłam wzorowo , byłam pierwsza w rankingu . Opinia psychologa i psychiatry w samych superlatywach , No wręcz idealny kandydat po czym finalnie orzecznik kazał mi przynieść dokumentacje medyczna z 5 lat z przychodni. I na podstawie informacji z 2017 roku zostałam odrzucona. Ludzie do czego ten świat zmierza. Po co wertować dokumentacje z POZ . Nie wystarczy już , ze wszystkie etapy się przeszło , cała obiegówkę i 10 lekarzy ? Obudza się z palcem w nocniku jak nie będzie komu pracować .
daga1210 napisał:I jak ci poszło? Możesz coś więcej powiedzieć? Ja w przyszłym tygodniu będę mieć badania właśnie w Łodzi