J
jerryiz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
witaj big dady a czy podczas takiego badania jest robiony test na saa? czy wykrywaja tez zawartosc sterydow w organizmie i czy moze to zaszkodzic w dalszym postepowaniu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jacol87 napisał:Myślicie że powiniennem się przejmować tym że moge nie przejść badań???
bombermax napisał:nie moge Ci podać pytań bo były przeróżne i chodzi w tym o to ze nie liczy sie Twoja odpowiedz,
forg napisał:Poradzę Ci tak - nie traktuj tego jak egzamin, który trzeba zdać. Te testy są dla Twojego dobra. Jeśli wyjdzie, że nie nadajesz się do służby to ... przyjmij to z pokorą. Nie kazdy się do tego nadaje.
timoni napisał:Witam, jestem nowy na forum i mam nadzieję, że ktoś z Was będzie mógł mi pomócstaram się właśnie o przyjęcie do SW, przede mną testy psychologiczne. Czy ktoś może podpowiedzieć, jak te testy wyglądają, jakie są przykładowe pytania:?
bo słyszałem,że są też zadania matematyczne)