E
Echolokacja
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
- Autor Autor
Taki pozew kosztuje prawda?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
amelia2013 napisał:![]()
![]()
Powiedz jej że ma wirusaI niech przekazuje do sądu
Albo dług to tylko pretekst by się z tobą umówić, a ty taki niedomyślny i nie weźmiesz sprawy w swe ręcedamian xxx napisał:Zawsze dzwoni ta sama kobieta , bo mówi że ma mnie już dość , trwa to już prawie trzy miesiące, a pozwu do sądu nie wysyła , coś czuję że premii nie dostanie i to ją tak denerwuje.
amelia2013 napisał:Albo dług to tylko pretekst by się z tobą umówić, a ty taki niedomyślny i nie weźmiesz sprawy w swe ręce![]()
A jak myślisz? Tak w ogóle, to cała ta sprawa to jakiś żart ze strony Ultimo. Kwitów nie pokażą, ale zapłacić każą. Za durnia cię mają chyba... Zresztą nie ciebie jednegodamian xxx napisał:To był chyba żart .
Z e-sądu to raczej na pewno nic nie dostanieszdamian xxx napisał:Jeśli dostanę informację z E-Sądu to będę cię prosił o pomoc , a na razie pozdrawiam
Czyli jednak... A ty nie przechodzisz do rzeczydamian xxx napisał:poza tym to trochę dziwne bo że dzwoni ta sama kobieta .
damian xxx napisał:Właśnie jestem po kolejnej rozmowie z panią z ULTIMO , jak zwykle poprosiłem o udowodnienie mojego zadłużenia i jak zwykle pani oskarżyła mnie o próbę odciągnięcia sprawy w czasie. Poprosiłem o przysłanie mi dokumentacji która udowodni mi ten dług , po czym kobieta powiedziała że nie mam prawa wglądu do takowych dokumentów i nawet ona ich nie może zobaczyć, więc zapytałem na jakiej podstawie żąda pieniędzy , odpowiedziała że ma taki zapis w komputerze i kwotę i ma to wyegzekwować inaczej będzie zmuszona przekazać sprawę do Sądu i koszta wzrosną .
Pilnować poleconych z sądudamian xxx napisał:i co teraz robić ?
Powiniendamian xxx napisał:Skoro list z kancelarii dotarł na dobry adres , myślę że z sądu na ten sam adres przyjdzie ,
Chciałeś może posłańcem albo gołębiem?damian xxx napisał:jeszcze jedno list z K.P. był zwykłym listem nie poleconym.