Praktyki Ultimo

• Autor wątku Autor wątku Echolokacja
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
amelia2013 napisał:
:D :D
Powiedz jej że ma wirusa :) I niech przekazuje do sądu

Zawsze dzwoni ta sama kobieta , bo mówi że ma mnie już dość , trwa to już prawie trzy miesiące, a pozwu do sądu nie wysyła , coś czuję że premii nie dostanie i to ją tak denerwuje.

Jeśli Chang Sang Feng zechce złożyć pozew na Ultimo to pewnie trochę kasy będzie musiał włożyć...

Jeżeli sprawa byłaby do wygrania to może wyłożę kasę.

Pewnie tylko zastanawia mnie ile to kosztuje.

damian xxx napisał:
Zawsze dzwoni ta sama kobieta , bo mówi że ma mnie już dość , trwa to już prawie trzy miesiące, a pozwu do sądu nie wysyła , coś czuję że premii nie dostanie i to ją tak denerwuje.
Albo dług to tylko pretekst by się z tobą umówić, a ty taki niedomyślny i nie weźmiesz sprawy w swe ręce :D

amelia2013 napisał:
Albo dług to tylko pretekst by się z tobą umówić, a ty taki niedomyślny i nie weźmiesz sprawy w swe ręce :D

To był chyba żart .

damian xxx napisał:
To był chyba żart .
A jak myślisz? Tak w ogóle, to cała ta sprawa to jakiś żart ze strony Ultimo. Kwitów nie pokażą, ale zapłacić każą. Za durnia cię mają chyba... Zresztą nie ciebie jednego

Jeśli dostanę informację z E-Sądu to będę cię prosił o pomoc , a na razie pozdrawiam

Damian następnym razem powiedz jej że w komputerze twoim to i ona ma u ciebie dług ale nie możesz jej pokazać.

Albo tak jak Amelia pisze prosto z mostu do niej wyjedź , dobra koniec tej gry wstępnej przejdź kobieto do czynów.

No uśmiałem się , wierz że miałem to na myśli z tym jej długiem , poza tym to trochę dziwne bo że dzwoni ta sama kobieta .

damian xxx napisał:
Jeśli dostanę informację z E-Sądu to będę cię prosił o pomoc , a na razie pozdrawiam
Z e-sądu to raczej na pewno nic nie dostaniesz :)
damian xxx napisał:
poza tym to trochę dziwne bo że dzwoni ta sama kobieta .
Czyli jednak... A ty nie przechodzisz do rzeczy :D

Damian, mam nadzieję, że nie zapomnisz o tym wątku i pojawisz się tu jeśli coś nowego się wydarzy u Ciebie w sprawie Ultimo. Bardzo mnie ciekawi co jeszcze wykombinują.

Wprawdzie mowa głównie o Ultimo, jednakże mnie ciekawi co teraz będzie wymyślał Kruk. W dniem 1.01.2016 wprowadzono w tej firmie aneksy do umów dla DT czyli terenowych, w skrócie: obcięcie pensji o 20-30% więc terenowi na początek się "pochorują", potem do pracy przykładać się nie będą, jako że premii w praktyce nie będzie. Konsekwencją będzie zatem konieczność opracowania nowej metody wyłapywania jeleni.

damian xxx napisał:
Właśnie jestem po kolejnej rozmowie z panią z ULTIMO , jak zwykle poprosiłem o udowodnienie mojego zadłużenia i jak zwykle pani oskarżyła mnie o próbę odciągnięcia sprawy w czasie. Poprosiłem o przysłanie mi dokumentacji która udowodni mi ten dług , po czym kobieta powiedziała że nie mam prawa wglądu do takowych dokumentów i nawet ona ich nie może zobaczyć, więc zapytałem na jakiej podstawie żąda pieniędzy , odpowiedziała że ma taki zapis w komputerze i kwotę i ma to wyegzekwować inaczej będzie zmuszona przekazać sprawę do Sądu i koszta wzrosną .

Tak samo miałem z intrum justitia.

Stało się w dniu dzisiejszym otrzymałem list z KANCELARIA PRAWNA nie będę podawał nazwisk , spółka komandytowa . Jest to OSTATECZNE PRZEDSĄDOWE WEZWANIE DO ZAPŁATY , pożyczki i podany nr. z dnia 19.11.2011r. zawartej z Provident . Otrzymałem również wzór formularza pozwu , na którym jest kwota , powód to Ultimo , pozwany to ja , a Sąd pisze tylko rejonowy bez adresu , i co teraz robić ? działać czy czekać na rozprawę.

Skoro list z kancelarii dotarł na dobry adres , myślę że z sądu na ten sam adres przyjdzie , jeszcze jedno list z K.P. był zwykłym listem nie poleconym.

damian xxx napisał:
Skoro list z kancelarii dotarł na dobry adres , myślę że z sądu na ten sam adres przyjdzie ,
Powinien
damian xxx napisał:
jeszcze jedno list z K.P. był zwykłym listem nie poleconym.
Chciałeś może posłańcem albo gołębiem? ;)

Powrót