D
Dymitr82
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Wiedział, że kupuje sprzęt używany i od osoby prywatnej, a przed samą przesyłką jeszcze dokładnie wszystko sprawdziłam i było sprawne.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ght napisał:jest jakis artykul KC mowiacy o tym ze jesli osoba ktora wylicytowala przedmiot i wybrala odbior osobisty po obejrzeniu go na miejscu odmawia kupna, jednoczesnie odstepuje od umowy?
cedwah napisał:W tym przypadku (licytacja) takie prawo nie przysługuje. Umowa jest zawarta i wzajemne zobowiązania (zapłaty i wydanie rzeczy) nadal wiążą strony.
nomnes napisał:"jednoczesnie odstepuje od umowy"
Dymitr82 napisał:To co mam zrobić z tym Panem??
Dymitr82 napisał:Nie, tylko przez telefon zadzwonił, że odda do naprawy a ja mam za to zapłacić.
ght napisał:napisała w wordzie po tylu dniach ze zada wydania towaru zgodnego z opisem i zwrotow kosztow dojazdu
ght napisał:odmawia kupna, jednoczesnie odstepuje od umowy?
nomnes napisał:Kupująca odstąpiła od umowy więc nie wiem po co dalej ciągnąć temat.
nomnes napisał:Kupująca odstąpiła od umowy a sprzedający przyjął jej stanowisko: "jednoczesnie odstepuje od umowy"