M
mikomi75
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 52
Inaczej przed upływem okresu 7 dni na zażalenie nie wydadzą ci PKK
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mikomi75 napisał:Inaczej przed upływem okresu 7 dni na zażalenie nie wydadzą ci PKK
mikomi75 napisał:Niema wzoru, jedno krótkie zdanie data podpis, muszą mieć podkładkę gdybyś składał zażalenie, ale chyba taki się nie znajdzie w naszej sytuacji![]()
mikomi75 napisał:Czytałeś ten przypadek ? Jest jedyny na forum i nie było to po 7 dniach, bez powodu prokurator się z tę sprawę nie zabrał. A zażalenie możesz złożyć ty, zresztą zrobisz jak chcesz ja ci tylko daje wskazówkę jak można to przyspieszyć z własnego doświadczenia.
leon39 napisał:Nie dostaniecie żadnego PKK zanim WK nie otrzyma postanowienia sądu, takiego samego które do was przyszło. Wiem ze swojego doświadczenia, odbierałem PKK jakiś miesiąc wstecz
leon39 napisał:Nie dostaniecie żadnego PKK zanim WK nie otrzyma postanowienia sądu, takiego samego które do was przyszło. Wiem ze swojego doświadczenia, odbierałem PKK jakiś miesiąc wstecz
leon39 napisał:Nie jestem wróżką, tylko wiem co mi powiedzieli w WK i sądzie. Ja postanowienie otrzymałem po dwóch dniach od posiedzenia poszedłem do WK oni jeszcze takiego nie mieli. W sekretariacie sądu powiedzieli mi że pani sędzia zaznaczyła żeby przesłać do WK postanowienie prawomocne więc przesłali za tydzień. I moje zdanie jest takie, po co WK ma robić sobie i Tobie problemy gdyby np prokuratorowi coś tam nie pasowało?
Brunonz napisał:coś takiego znalazłem:Czy mogę zdawać praktykę w innym mieście - ZdamyTo.pl
Brunonz napisał:a jest tam taka opcja by na kilka dni zapłacić razem z hotelem?bo to co wiem to organizują wczasy z kursem i egzaminem,ale to dla nowicjuszy .