Problemy kierowców jeżdżących na podwójnym gazie - cz. II

• Autor wątku Autor wątku exceptio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dokładnie siedzimy w tym samym ....powiem ci najgorsze byly pierwsze 3 miesiace bez PJ potem poprostu sie przyzwyczajasz a czas leci i w pewnnym momencie znow zaczynasz o tym myślec bo sie kapujesz ze juz mineła połowa kary i mozna zdac szybciej..takze jak to mowią czas robi swoje

Oj ciężko jest to prawda:mad:troszkę pocieszające jest to, że jest takie forum ,na którym dużo się dowiesz a i przy okazji stwierdzasz że przecież nie jesteś sam i ma te same problemy.
w piątek na psycho idziesz?

Dla mnie tez były najgorsze pierwsze 3 mies - tyle trwało do wyroku. Schudłem ze stresu z 7 kg i zobaczyłem pierwsze siwe włosy na skroniach ;) Zapisuje też sobie ile mnie to kasy już kosztowało od odholowania auta czyli za lawetę, do teraz. To tak na przestrogę i żebym nie zapomniał. Ja za 3 mies będę miał połowę kary, teraz te badania mnie trochę wkurzają bo za 1 mies kolejny termin. Ale co racja to racja , szambo to to jest niezłe bo w dzisiejszych czasach bez prawka ciężko

Ja psycho mam w nastepny piatek ale jakos sie tymi psycho nie stresuje zbytnio bardziej sie schizuje lekarskimi

Dokładnie, miałem podobnie jak Wy, pierwsze trzy miechy to szok, wkurw na samego siebie, trzeba być zaleznym od innych, to bolesne, ale jakoś czas zleciał, człowiek zajął się pracą, nawet więcej ruchu się pojawiło bez prawka, spacerki :D ale czas wracać za stery bo bardzoooo tego brakuje :)

Dziś robiłem wątrobę:Aspat 22/40 Alat 28/41 GTTP 41/61 cukier 103/99:( ale nie jest tak żle!
zauważyłem że wraz ze spadkiem GTTP lekko wzrasta o parę pkt.alat i aspat.ale w granicach normy.

Brunonz eleganckie wyniki nie ma sie do czego czepic a cukier to wiesz odstawisz wszystko co slodkie na tydzien przed badaniami i bedzie git

Właśnie przyszło postanowienie z sądu, także już oficjalnie mam tą decyzję :)
Szkoda że o tej porze dopiero...w poniedziałek ruszam na podbój WK, zobaczymy co powiedzą o tym wydaniu PKK. :D

Brunonz napisał:
Jacyków ,czy ta decyzja jest prawomocna?

Jest pieczęć
"Na powyższe postanowienie służy zażalenie do Sądu Okręgowego w terminie 7 dni id doręczenia"

No to jest nieprawomocna 7 dni trzeba czekać (: prokurator może mieć jakieś "pierdziawki",oby nie)

Brunonz napisał:
No to jest nieprawomocna 7 dni trzeba czekać (: prokurator może mieć jakieś "pierdziawki",oby nie)

No ale zobaczymy co powie na to WK :) niech dają mi ten PKK, tak czy siak poczekam następny tydzień i mógłbym podejść do prawka w ostatnim tyg października o ile się uda :)

aros123 napisał:
Oby nie "łomżing" ;)

A to już po wszystkim można się złomżingować :D ale później już trzeba będzie działać z montażem blokady i cieszyć się z jazdy :D

Brunonz napisał:
jedziesz tam zdawać teorię i praktykę ?

Prawdopodobnie tak, teoria już obcykana na cacy także luzik, od 3 miesięcy już pytania sobie ogarniałem żeby mieć spokój :)

Jacyków69 napisał:
No ale zobaczymy co powie na to WK :) niech dają mi ten PKK, tak czy siak poczekam następny tydzień i mógłbym podejść do prawka w ostatnim tyg października o ile się uda :)

Zasuwaj do WK napisz oświadczenie że zgadzasz się z decyzją sądu i bierz PKK szkoda czasu, czytałem ten przypadek o prokuratorze że komuś cofną decyzję, to było po przeszło miesiącu, takie rzeczy nie dzieją się bez przyczyny.
Tu masz linka; https://forumprawne.org/prawo-karne...ow-jezdzacych-na-podwojnym-gazie-cz-ii-4.html

mikomi75 napisał:
Zasuwaj do WK napisz oświadczenie że zgadzasz się z decyzją sądu i bierz PKK szkoda czasu, czytałem ten przypadek o prokuratorze że komuś cofną decyzję, to było po przeszło miesiącu, takie rzeczy nie dzieją się bez przyczyny.
Tu masz linka; https://forumprawne.org/prawo-karne...ow-jezdzacych-na-podwojnym-gazie-cz-ii-4.html

Ok, to na miejscu już napiszę najwyżej gdyby się czepiali o coś, to chyba oczywiste że się zgadzam, po co im pisać oświadczenie?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót