Problemy kierowców jeżdżących na podwójnym gazie - cz. II

• Autor wątku Autor wątku exceptio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Nie alcolok chodzi mi taki zwykly zeby miec w domu....a do alcoloka jeszcze dluga droga

Zobacze jak to sie wszystko potoczy jak uda mi sie wszystko ogarnac w miare szybko to moze zamontuje ale jak zdam prawko i zostanie mi np 4 miesiace do konca.kaary to przeczekam i nie bede nic montowal zobaczymy ile to bedzie trwac narazie mam za dwa tygodnie lekarskie i na tym sie skupiam:p

już wiem porąbało ich:
***mod***
:mad:

nie zajmujemy się recenzowaniem doniesień medialnych. mod

Ostatnią edycję dokonał moderator:
ale to chyba nas nie będzie się dotyczyło bo:
Zmiany obejmą także doświadczonych kierowców

Niniejsze ograniczenia odnoszą się również do kierowców z wieloletnim stażem, którzy przekroczyli 24 punkty karne. Sam limit nie ulegnie zmianie, lecz kierowca zostanie skierowany na 28 godzinny kurs reedukacyjny, a nie jak obecnie, na powtórny egzamin. Co więcej, do powrotnego uzyskania uprawnień konieczne będzie zdobycie stosowanej opinii psychologa.

Jeśli kierowca spełni niniejsze warunki, uprawnienia nie zostaną odebrane, lecz zostanie on objęty na 5 lat kuratelą starosty. Jeśli w tym okresie ponownie przekroczy limit punktów karnych, zostaną cofnięte mu uprawnienia. Do ich odzyskania konieczne będzie ponowne zdanie egzaminu na prawo jazdy.

Ostatnia edycja:
wg mnie my mamy cofnięte uprawnienia, ale nie odebrane, a więc przepisy dla młodych kierowców raczej nie powinny nas dotyczyc. Ale swoją drogą to te przepisy odnośnie młodocianych kierowców to tylko wyciąganie kasy , po prostu z kierowców najłatwiej drzeć kasę, chcesz jeździć to płać i płacz

aros123 napisał:
wg mnie my mamy cofnięte uprawnienia, ale nie odebrane, a więc przepisy dla młodych kierowców raczej nie powinny nas dotyczyc. Ale swoją drogą to te przepisy odnośnie młodocianych kierowców to tylko wyciąganie kasy , po prostu z kierowców najłatwiej drzeć kasę, chcesz jeździć to płać i płacz
No mam nadzieje ze masz rację :)

[SIZE=-2]§11 Zabronione jest prowadzenie zbędnych polemik, składających się m.in. z dużej ilości krótkich postów bez treści merytorycznej, odbiegających w sposób znaczący od głównego tematu, a także ostrych wypowiedzi i kłótni.
Wszelkie tematy, których forma przyjmie charakter czatu internetowego lub luźnej pogawędki, a które mogą być kontynuowane drogą Prywatnych Wiadomości, komunikatorów internetowych lub e-maili będą zamykane, ewentualnie usuwane będą konkretne posty.
Ocena tematu pod kątem niniejszego § pozostaje w rękach Administratorów i Moderatorów ForumPrawnego.org.[/SIZE]
Regulamin FP.

Tak nic nie wysłali ,nawet z sądu nie mam wezwania do zapłaty ,choć do 1 miesiąca od uprawomocnienia brakuje 4 dni.Może trochę za wcześnie i nie potrzebnie się denerwuję.
Te nasze dyskusje na pewno komuś pomagają skoro jest tyle odsłon i nie potrzebnie Moderator się wkurza.Nie tylko suche prawo jest ważne .
kiedy na bad?

Nic nie pękaj wszystko ci nie długo przyjdzie ..też nie wiem co im przeszkadzają te informacje którymi się wymieniamy wielu osobą są one bardzo przydatne..
Badania mam za tydzień w czwartek w piątek idę prywatnie zobaczyć na ALT czy cos się zmieniło.

Ladies and gentelmen!

Egzamin praktyczny zaliczony!! :)

Za pierwszym razem, opijamyyyy tooo :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót