E
emcior1987
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 46
Nie alcolok chodzi mi taki zwykly zeby miec w domu....a do alcoloka jeszcze dluga droga
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
emcior1987 napisał:Nie alcolok chodzi mi taki zwykly zeby miec w domu
ENZO_89 napisał:A od czerwca wchodzą chyba te nowe przepisy na prawko :d pożyjemy zobaczymy %)
No mam nadzieje ze masz racjęaros123 napisał:wg mnie my mamy cofnięte uprawnienia, ale nie odebrane, a więc przepisy dla młodych kierowców raczej nie powinny nas dotyczyc. Ale swoją drogą to te przepisy odnośnie młodocianych kierowców to tylko wyciąganie kasy , po prostu z kierowców najłatwiej drzeć kasę, chcesz jeździć to płać i płacz
Brunonz napisał:już wiem porąbało ich:
***mod***
nie zajmujemy się recenzowaniem doniesień medialnych. mod
Regulamin FP.[SIZE=-2]§11 Zabronione jest prowadzenie zbędnych polemik, składających się m.in. z dużej ilości krótkich postów bez treści merytorycznej, odbiegających w sposób znaczący od głównego tematu, a także ostrych wypowiedzi i kłótni.
Wszelkie tematy, których forma przyjmie charakter czatu internetowego lub luźnej pogawędki, a które mogą być kontynuowane drogą Prywatnych Wiadomości, komunikatorów internetowych lub e-maili będą zamykane, ewentualnie usuwane będą konkretne posty.
Ocena tematu pod kątem niniejszego § pozostaje w rękach Administratorów i Moderatorów ForumPrawnego.org.[/SIZE]
Jeśli dalej zamierzasz z FP robić chat to tak.Brunonz napisał:to co koniec naszej dyskusji...
Jacyków69 napisał:Egzamin teoretyczny zdany, 74/74![]()