P
Persona1978
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 235
RE: jazda po alkoholu 0.46 0.47 wydychanym
Pijany za kierownicą = potencjalny morderca.
No mercy...
Pijany za kierownicą = potencjalny morderca.
No mercy...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Albo za drugim razem po pijaku kogoś zabije i będzie pospolite poruszenie przeciwko sądom, bu już kiedyś był przyłapany po pijaku i tylko "dostał po łapkach". Jak dla mnie, akurat w tym przypadku należy słuchać batiuszki Stalina i lepiej zabrać dożywotnio uprawnienia dziesięciu takim, którzy już nigdy by po pijaku za kółko nie siedli niż przywrócić jednemu, który usiądzie.emil1983 napisał:jak dla mnie kazdemu trzeba dac szanse jak jest pi...kiem to wpadnie ponownie
Zakaz kierowanie obowiązuje w Polsce. Jak będzie z uzyskaniem uprawnień w Norwegii, pytaj w... Norwegii.DocentFtt napisał:Interesuje mnie prawo jazdy i możliwość prowadzenia w Norwegii
Ripper napisał:Albo za drugim razem po pijaku kogoś zabije i będzie pospolite poruszenie przeciwko sądom, bu już kiedyś był przyłapany po pijaku i tylko "dostał po łapkach". Jak dla mnie, akurat w tym przypadku należy słuchać batiuszki Stalina i lepiej zabrać dożywotnio uprawnienia dziesięciu takim, którzy już nigdy by po pijaku za kółko nie siedli niż przywrócić jednemu, który usiądzie.
Zakaz kierowanie obowiązuje w Polsce. Jak będzie z uzyskaniem uprawnień w Norwegii, pytaj w... Norwegii.
MarcinekB napisał:......Ja dostałem Alkohita i po imprezie rano zawsze sprawdzam swój stan. Czasami człowiekowi wydaje się że jest trzeźwy a prawda może być inna.
Jan Sprawiedliwy napisał:Jeszcze nieraz zaskoczy cię życie jak się okaże że twój pokazał że możesz kierować a policyjny jednak pokaże że nie mogłeś![]()
Nie prawda.. W wydziale komunikacji nadal widnieje u nich w komputerze też tylko jest zaznaczone że jest zatrzymane jakiś chyba prostokatem xDngvn24ug napisał:Pytanie może dla was absurdalne.
Miałem 0,32 w wydychanym policja odebrała prawo jazdy, ale dodali że do czasu sprawy mogę kierować i grozi mi 50 zł za brak dokumentu lub 250 zł i laweta?
Wydaje się to absurdalne ale skoro tak powiedział policjantnie mogę nigdzie znaleźć wiarygodnej informacji
![]()
Armateun napisał:Witam
Mam pytanie, otóż 3 października 2017r. zostałem skierowany na kurs reedukacyjny, kilka dni temu minęły 3 miesiące od dostarczenia mi pisma i dzisiaj odebrałem kolejne zawiadomienie o wszczęciu postępowania z racji nie odbycia kursu w terminie, póki co jutro kończę ten kurs i wszystkie niezbędne formalności będę mieć w kieszeni i mogę udać się do WK, jednak pytanie brzmi czy w takiej sytuacji coś mi grozi? z góry dziękuję za odpowiedź
bartekkoks napisał:eśli zabrali mi prawo jazdy na 1 rok to czas sie liczy od wydania wyroku czy od zabrania tego prawka ?
aros123 napisał:będziesz miał wszystko w wyroku jaki dostaniesz od sądu, ale przeważnie liczy się od dnia zatrzymania prawka lub zdania, bo z tego co piszesz to masz chyba wykroczenie i nie będziesz musiał nawet prawka zdawać, z tym że chyba badania w WOMP będziesz musiał zrobić z tego co się orientuję